Redactie
Redactie Partnerbijdrage 13 jul 2020
Leestijd: 2 minuten

Waarom jouw staycation niet compleet is zonder portable speaker

Waar we normaal gesproken massaal afreizen naar het zuiden zodra de zomervakantie aanbreekt, blijven veel Nederlanders dit jaar thuis. En met een aantal tips en tricks is thuisblijven helemaal zo’n drama niet. Waar je eigenlijk niet zonder kan deze zomer, is een goede portable speaker. 

De draagbare speaker is niet nieuw. Maar door de jaren heen zijn we van gigantische boomboxen naar robuuste, maar toch elegante exemplaren gegaan. Nieuw bij MediaMarkt is de Portable Home Speaker van Bose. De speaker komt in de kleuren Luxe Silver en Triple Black. Maar waarom zou je zo’n draagbare speaker moeten aanschaffen?

Je neemt ‘m gemakkelijk mee

Nog geen twintig centimeter hoog en een diameter van zo’n tien centimeter – zo groot is de variant van Bose. Hoe vol de auto ook zit of de tafel ook staat, die neem je dus gemakkelijk mee. Je tilt ‘m op met het ingebouwde hendeltje aan de bovenkant van het apparaat en zet ‘m neer waar jij wilt. 

Het geluid is ongeëvenaard

Onderweg luister je graag muziek, maar heel hard kan je telefoon niet en het geluid is vaak ook een beetje ‘blikkerig’. Dat probleem los je op met de draagbare speaker, want ondanks het kleine formaat, komt er een enorm helder geluid uit en beschikt ie over een verrassend flink volume. Dankzij het ronde ontwerp wordt het geluid in alle richtingen verspreid. Na de zomer kan de speaker daarom ook prima dienst doen als hoofdspeaker in de woonkamer. 

Hij kan tegen een stootje

Valt ie een keer om, dan is er geen man overboord. En steekt het Nederlandse weer de kop op en beland je van het ene op het andere moment in een stortbui, is er ook niets aan de hand. De Portable Home Speaker is spatwaterdicht en kan dus best wat hebben. En dat moet wel ook, want waarschijnlijk ga je ‘m vaak gebruiken.

Voor al uw feesten en partijen

Een barbecue, een poolparty, een verjaardag en een roadtrip hebben één ding met elkaar gemeen: ze zijn niet compleet zonder muziek. De Portable Home Speaker van Bose neem je zonder problemen mee en voorziet jou en je vrienden middels de simpele Bluetooth en WiFi connection overal van de beste tunes. De accu gaat zo’n 12 uur mee, maar als je daarna nog steeds niet bent uitgeluisterd, zet je ‘m op het laadstation en ga je gewoon door. Even langs de MediaMarkt en laat de zomer maar beginnen!

in samenwerking met MediaMarkt

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Waarom jouw staycation niet compleet is zonder portable speaker
Sluiten