Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 10 jan 2018

Steelseries komt met de Rival 600 voor de fanatieke gamer

Gamers heb je in vele verschillende soorten en maten. Sommigen gamen om gewoon even bij te komen na een drukke dag op werk. Anderen maken er hun sport en werk van. Als jij iemand bent die vooral gamet om zo goed mogelijk te zijn en je doet dat op de pc, dan kan de Steelseries Rival 600 jouw nieuwe favo gamemuis worden. Dit is een muis waarmee je geen excuus meer hebt om in de game te worden afgeschoten. Kortom: je wordt vliegensvlug.

Steelseries Rival 600 is een heerlijke muis voor gamers

Kort door de bocht is de Steelseries Rival 600 een zeer gevoelige muis. De muis is in staat om alle kleine acties die je er me uitvoert op te pakken en zo in de game te vertalen. Daarmee is het een muis waar je hoogstwaarschijnlijk even aan moet wennen. Maar als je om kunt gaan met de gevoeligheid, dan stelt de muis je in staat om met extra precisie je acties uit te voeren.

Rival 600

De Rival 600 zelf aan te passen

Kijken we naar het technische verhaal van de Rival 600, dan kunnen we melden dat hij uitgerust wordt met een TrueMove3+ dual optical sensor system. De TrueMove3 is daarbij de primaire sensor van de muis, die we eerder al zagen bij de Rival 310 (ook een fijne muis). Naast deze sensor komt de Rival 600 met een tweede sensor, die meet in hoeverre je de muis optilt. Zeker in situaties waarbij je onder spanning staat en in een shooter onder vuur wordt genomen kan het voor komen dat je de muis optilt. Met deze tweede sensor behoud je de controle.

Daarnaast is het goed om te weten dat de muis slechts 96 gram weegt. Vind je dat te weinig, dan kun je met gewichtjes de muis net iets zwaarder maken, zodat het beter bij jouw gamestijl past. Tot slot kun je via de Steelseries-software de verschillende lichtjes van je muis nog aanpassen, zodat die je qua licht ook feedback geeft over wat je exact doet. De muis is nu beschikbaar via de website van Steelseries. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Steelseries komt met de Rival 600 voor de fanatieke gamer
Sluiten