Daniel Koster
Daniel Koster Gadgets 26 aug 2017

Stel bazen maakt nostalgische kunst van legendarische innovaties

Veel gadgets kun je gerust als kunst bestempelen. Een intrigerende samenkomst van technologische ontwikkelingen en high-end design. Deze bazen gaan nog een stap verder en maken nostalgische kunst van legendarische innovaties.

Nostalgische kunst van legendarische innovaties

Over de jaren heen zijn er flink wat technologieën gekomen en gegaan. Nou ja, vooral gekomen. Want de échte nostalgische apparaten zullen nooit volledig uitsterven. Een keertje weer op de Nintendo 64 gamen blijft bijvoorbeeld awesome. Echter blijft het wel enkel bij een keertje. Zo is er een hele reeks aan innovaties die bijvoorbeeld voor het kind uit de jaren zeventig herkenbaar zijn, maar hedendaags nauwelijks nog worden gebruikt. Datzelfde geldt voor de kinderen uit de jaren tachtig en de jaren negentig trouwens. Nu doet een bedrijf iets tofs met die apparaten door er nostalgische kunst van te maken.

Stel bazen tovert je oude apparaten om tot nostalgische kunst

Oké, dit gaat misschien eerst even pijn doen. Want de mannen van FramedTech halen jouw favoriete apparaten van vroeger uit elkaar. Of je ze dan ooit nog kunt gebruiken is maar de vraag. Maar dat hoeft ook niet. Want wat diezelfde bazen vervolgens doen is het helemaal. Zij maken namelijk een collage van al die onderdelen en lijsten dat in.

Op die manier kun jij dus je nostalgische spelapparaten als stukken kunst aan de muur hangen. Dat klinkt geeky, maar als je de eindproducten ziet zul je je realiseren dat het er vooral prachtig uitziet. Van oude iPhones tot PlayStation controllers en meer. Je kunt het niet zo gek bedenken of het wordt aan de muur gehangen door de mannen van FramedTech.

Je kunt via de website van FramedTech alle nostalgische apparaten vinden die ze uit elkaar hebben gehaald en tot kunst hebben omgetoverd. Prijzen worden echter niet vermeld. Het lijkt erop dat je de mannen een berichtje moet sturen en moet hopen dat ze jou één van hun kunstwerken gunnen.

Probeer het zouden we zeggen en laat het ons weten als het je is gelukt. Wij zitten er namelijk flink aan te denken om zelf ook een poging te wagen. Wat gaaf dit! Check ook onze Hands On met WWE 2K18.

Reageer op artikel:
Stel bazen maakt nostalgische kunst van legendarische innovaties
Sluiten