Milton Broen
Milton Broen Gadgets 5 aug 2017

De Lap Skate Guitar: het meest muzikale skateboard ooit

Houd je van skateboarden en kun je gitaar spelen? Combineer dan nu je twee hobby’s met de Lap Skate Guitar, een instrument waarmee je hoge ogen kunt gooien.

Lap Skate Guitar

Seasick Steve is het levende bewijs dat je met een dosis creativiteit en handigheid uit van alles gitaren kunt maken. Hij is echter niet de enige. Stereotank heeft namelijk uit een skateboard een toffe slide gitaar gemaakt. Wow!

Stereotank heeft aan inspiratie geen gebrek

Skateboards maken al tientallen jaren deel uit van onze levens en gitaren bestaan nog velen malen langer. Het New Yorkse Stereotank combineerde de twee topproducten. Het eindproduct is het ‘hybride’ instrument de ‘Lap Skate Guitar’.

De gitaar bestaat uit een skateboard-deck, brug, enkelspoels element, 1/4 inch input jack, volumeknop, een locknut en zes stemknoppen. Bij de gitaar hoort ook een handige miniversterker. Door het kleine formaat kun je ‘m in combinatie met de Lap Skate gitaar meenemen in je backpack. Fijn voor als je de gitaar niet enkel thuis wilt gebruiken!

Lap Skate Guitar in huis halen?

We snappen dat je een toffe combinatie als deze graag in huis wilt hebben. Helaas moeten we je teleurstellen, want de Lap Skate Guitar is niet te koop. Gelukkig kun je het heft in de eigen handen nemen.

Het is namelijk mogelijk om er zelf één te bouwen als je de bovengenoemde onderdelen in huis haalt. Een toffe inspiratiebron is deze gitaar dan zeker! Over skateboards gesproken: heb je de Mellow Drive al gezien?

Reageer op artikel:
De Lap Skate Guitar: het meest muzikale skateboard ooit
Sluiten