Dat werd tijd: Steve Jobs heeft zijn eigen actiefiguur

De Taiwanese speelgoedmaker Dam Toys heeft wel heel ver buiten de doos gedacht toen ze met nieuw speelgoed op de proppen moesten komen. Aanschouw de eerste Steve Jobs-actiefiguur. De Taiwanees heeft een uiterst gedetailleerde Steve Jobs van ongeveer 30,5 centimeter gemaakt en daar stopte het niet.

WANT: Steve Jobs als actiefiguur

Het model is gebaseerd op het portret van Sid Maurer. Het is bizar hoe veel detail er in de dertig centimeter lange Steve zit. Hij ziet er exact zo uit als de Steve Jobs in 2008. Het mag duidelijk zijn dat dit een geweldig eerbetoon is aan de wijlen Apple CEO.

steve jobs

Aan alles is gedacht. Je kunt zijn bril afdoen, mocht je dat willen. Daarnaast vind je in de doos ook nog een kleine MacBook op een bijzettafeltje en ouderwetse Macintosh. De action figure is duidelijk bedoeld als kamerornament, maar het is toch ontzettend cool hoe veel verschillende poses je Steve kan laten doen? Er zitten zelfs vier handposes bij.

Is het jouw droom om een Keynote na te spelen met Jobs op het podium? Dan moet je dit actiefiguur hebben. Voor 167 euro kan hij van jou zijn en dat valt nog best mee voor een Apple-gerelateerd product. De officiële release is op 14 december 2017.

In zijn laatste jaren was Steve Jobs met een geheim project bezig. Benieuwd? Ontdek hier meer over het nalatenschap van Jobs.

Dit artikel verscheen als eerste op Manners.nl.

Reageer op artikel:
Dat werd tijd: Steve Jobs heeft zijn eigen actiefiguur
Sluiten