Stiekem fotograferen doe je met de Covr iPhone 6(s) Photo Case

Het is nooit prettig als er onverwacht een camera op je snufferd staat gericht, omdat er zonodig iemand een foto van je wil maken. Logisch, want je ziet er die dag nou eenmaal super scherp uit. Laten we daar maar vanuit gaan. Ok, maar nu willen wij vanuit een omweg in de huid van de fotograaf kruipen. Want ja, de fotograaf wil natuurlijk een prachtfoto via Instagram. Het beste zou zijn wanneer de fotograaf toestemming vraagt om een foto van je te maken, maar dan ontbreekt de spontaniteit in de foto. Daarom is er een gadget in het leven geroepen om het leven van de stiekeme fotograaf een stuk gemakkelijker te maken. Maak kennis met de Covr Photo Case voor de iPhone 6(s).

De spion onder de iPhone cases

Wij willen met de case uiteraard niet benadrukken dat je ‘m voor verkeerde doeleinden moet gebruiken. Het gaat erom dat je je creatieve fotografie skills naar een hoger niveau tilt. Wanneer je bijvoorbeeld op reis bent kun je hierdoor wellicht mooiere portretten maken. Het lijkt er echter op dat je met de case alleen foto’s in portretstand kunt maken. En in sommige gevallen zijn foto’s in de landscape-houding écht mooier.

Hier te koop

Wil jij dus minder opvallen wanneer je prachtige foto’s schiet om zo een prachtig resultaat te bemachtigen? De Covr Photo Case voor de iPhone 6(s) is hier voor 45 euro te koop.

Reageer op artikel:
Stiekem fotograferen doe je met de Covr iPhone 6(s) Photo Case
Sluiten