Foto van kledingkast Mark Zuckerberg laat stijliconen schrikken

Mark Zuckerberg is back! Nadat zijn vrouw was bevallen heeft Zuck het twee maanden rustig aan gedaan om aandacht aan zijn vrouw Priscilla en pasgeboren dochter Max te schenken. En wij geven hem geen ongelijk. Maar zoals de tijd wel vaker vliegt is het ook voor Mark weer tijd om aan de slag te gaan. Maar wat doe je aan nadat je twee maanden in je grijze joggingbroek luiers hebt verschoond? Lastige vraag dus daarom vroeg ‘ie alle stijliconen via zijn Facebookpagina om hulp. Wat zou jij hem adviseren?

Kan het nog grijzer?

Ja, de CEO van Facebook draagt écht elke dag grijze t-shirts en hoodies. Want waarom zou hij zich elke ochtend druk maken om zijn kleding terwijl hij deze tijd ook kan besteden aan het succes van Facebook?!

Mark Zuckerberg naar Europa

Zuckerberg is de aankomende maand overigens in Europa te vinden. Tijdens Mobile World Congres 2016 in Barcelona waar hij meer over zijn plannen van Internet.org vertelt en daarna reist hij af naar Duitsland. Volg hem hier op Facebook, misschien kun je met Zuckerberg in contact komen. Of geniet van zijn sociale leven. Dat deelt ‘ie namelijk maar al te graag.

Reageer op artikel:
Foto van kledingkast Mark Zuckerberg laat stijliconen schrikken
Sluiten