Zuhre Orhon
Zuhre Orhon Home 11 apr 2016

Stijlvol door de stad cruisen met de splinternieuwe IKEA-fiets

Bij de IKEA kun je zowat alles voor je huis vinden. Van meubels tot handdoeken en meer, je kunt (zowat) je gehele appartement via de woonketen inrichten. IKEA breidt zijn arsenaal nu uit met iets totaal nieuws. De woonketen komt met een unisex onderhoudsvriendelijke IKEA-fiets de ‘Sladda’ genaamd. Wij zijn fan!

De eerste IKEA-fiets Sladda

De Sladda is een lichtgewicht fiets met onderhoudsvriendelijke onderdelen voor zowel mannen als vrouwen (en tieners). De hippe fiets heeft een ontwerp dat je van de winkelketen bent gewend. Het ontwerp is grijs en minimalistisch. Bovendien heeft deze fiets geen ketting, maar een aandrijfriem. Zo heb je nooit last van een ketting die eraf ligt! Daar komen ook de automatische versnellingen die in de naaf van het achterwiel zijn verwerkt bij. Dit alles maakt de fiets aangenaam in gebruik. Bovendien heeft de fiets een kliksysteem om accessoires zoals een fietstas of een bagagedrager te bevestigen. Mensen zijn zo enthousiast over de IKEA-fiets dat-ie al de Red Dot: Best of the Best designprijs heeft binnengesleept. Wauw!

De Sladda is vooral geschikt om stijlvol mee door de stad te cruisen. De fiets is vanaf augustus in Nederlands voor een prijs van 499 euro voor de ‘IKEA Familyleden’ verkrijgbaar. Echter, als je geen lid bent kost-ie 699 euro. Wat wel fijn is, is dat de IKEA-fiets met zowel 26-inch- als 28-inch wielen verkrijgbaar is. Dus voor ieder wat wils!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Stijlvol door de stad cruisen met de splinternieuwe IKEA-fiets
Sluiten