Stijlvolle en slimme Cocoon laat je weten of in huis alles in orde is

Het wordt voor inbrekers steeds lastiger om huizen te betreden en mensen van hun spullen te beroven. Dit komt door al die vernuftige producten die worden ontwikkeld. Deze slimme LED-lampen schrikken bijvoorbeeld inbrekers af, maar ook beveiligingssystemen worden steeds goedkoper en toegankelijker om aan te schaffen. Maak dan ook kennis met Cocoon, een stijlvol en slim beveiligingssysteem waardoor je niet meer ‘s nachts je bed uit hoeft als je een vreemd geluid in de woonkamer hoort.

De Cocoon is van een HD-camera, microfoon, sirene, bewegingsdetector, een speaker, thermometer en Wifi voorzien en werkt met de zogenoemde Subsound-technologie. Deze technologie verstuurt continue geluiden met een lage frequentie dat niet door mensen te horen is, maar hierdoor meet welke geluiden in je huis normaal zijn en welke niet. Het is dus een luisterend en lerend beveiligingssysteem.

Het slimme beveiligingssysteem meet dit overigens niet alleen in de kamer waar-ie een plaats heeft gekregen. Het meet de activiteiten in het volledige huis en vertelt je of er een hond of een indringer voorbij komt. Via je smartphone kun je met de HD-camera op elke plek meekijken en zal de Cocoon je gedurende de dag updates geven van de bewegingen die er worden gemeten. Op Indiegogo is Cocoon al een groot succes. Interesse? Voor 250 euro is-ie hier te koop. Je moet nog wel even wachten totdat je ‘m binnenkrijgt. De verwachtte verzendperiode staat voor het najaar van 2015 gepland.

Reageer op artikel:
Stijlvolle en slimme Cocoon laat je weten of in huis alles in orde is
Sluiten