Zo laat je een smartwatch perfect bij je outfit aansluiten

Smartwatches zijn langzamerhand de polsen van de mens aan het veroveren. Lange tijd werd er sceptisch tegen de nieuwe technologie aangekeken. Vooral omdat de toegevoegde waarde er niet van in wordt gezien én de smartwatch een ietwat geeky imago heeft. Toch zijn wij het met beide statements oneens. Een smartwatch biedt wel degelijk een toegevoegde waarde aan ons leven. Het monitort bijvoorbeeld je gezondheid, je haalt je smartphone minder vaak tevoorschijn doordat je alle notificaties in één handomdraai raadpleegt en het is een ideale sportbuddy.

Ook vinden wij dat het geeky imago tot het verleden behoort. Met een smartwatch om de pols kun je er namelijk écht wel stijlvol uitzien. Als de smartwatch maar over een tijdloos design beschikt en je ‘m perfect op je outfit laat aansluiten. Daarom hebben wij een aantal stijlvolle tips voor je in petto waarmee een smartwatch perfect op je outfit aansluit. Enjoy!

Zorg voor de juiste polsband

Een horloge wordt een onderdeel van jouw kenmerkende stijl. Daarom is het extra belangrijk om ‘m op jouw wensen te laten aansluiten. Kies je bijvoorbeeld voor een mooie lederen polsband, of past roestvrijstaal beter bij jouw stijl?! De Huawei Watch biedt diverse polsbanden waarmee je de smartwatch voor elke gelegenheid kunt dragen.

Het horloge moet over de juiste afmeting beschikken

Smartwatches zijn er ondertussen in alle soorten en maten, maar één maat is wat ons betreft het belangrijkst. Een smartwatch moet over een rond ontwerp beschikken met een diameter van 42 millimeter. Hiermee wordt een tijdloos ontwerp gecreëerd en refereert ‘ie naar het klassieke uurwerk. Daarnaast is het belangrijk dat je de juiste kleur van de behuizing kiest. Dit bepaalt hoe jouw kenmerkende stijl overkomt. De Huawei Watch komt met een klassieke zilveren behuizing en de Active-variant met een sportieve zwarte behuizing. Hiermee spelen ze goed in op de wensen van een tijdloos design die je perfect bij kleding voor diverse situaties kunt combineren.

Stel de juiste watchface voor de juiste outfit in

Een groot voordeel van een smartwatch is, is dat je niet aan één wijzerplaat bent gebonden. De Huawei Watch beschikt over een groot assortiment aan watchfaces waarmee je een smartwatch voor elk outfit passend kunt maken. Heb je een zakelijke afspraak? Stel een watchface in die een échte business-uitstraling biedt. Heb je een etentje bij vrienden? Zorg dat je watch een casual uitstraling heeft. Gezien de brede keuze van watchfaces hebben wij er veel vertrouwen in dat dit geen probleem moet zijn.

Weet waar je de smartwatch voor kunt gebruiken

Vergeet niet dat een smartwatch slim aan de binnenkant is. Hiermee bedoelen we dat je er meer mee kunt dan alleen de tijd bekijken. Denk aan het bedienen van je muziek, de weg vinden via Google Maps en fit blijven doordat ‘ie ook als sportcoach fungeert. Benut de smartwatch optimaal en weet waarvoor je ‘m kunt gebruiken. Dan kom je ook goed voor de dag als iemand vraagt wat je allemaal met de Huawei Watch kunt doen. Deze smartwatch draait op Android Wear en je kunt ‘m aan zowel Android als iOS koppelen. Als je ‘m aan iOS koppelt kun je echter niet van alle functionaliteiten van Android Wear gebruik maken.

Kijk goed naar het gebruikte materiaal van de smartwatch

De juiste materialen bepalen mede hoe de smartwatch er om je pols uitziet en bij je outfit overkomt. Een horloge met een ‘goedkope’ uitstraling wordt niet serieus genomen. Zowel bij je vrienden als bij je zakelijke relaties. Denk aan een krasbestendig scherm van saffier, een AMOLED-scherm met een hoge resolutie zodat je ook tijdens daglicht alles scherp ziet, een roestvrijstalen behuizing en een verfijnde polsband.

Sluit de smartwatch perfect op je sportoutfit aan

Zoals benoemd dient een smartwatch ook als perfecte sportbuddy. De Huawei Watch houdt je namelijk continue fit en helpt je sportdoelen te bereiken. Of je nou loopt, rent of klimt, al je activiteiten worden automatisch bijgehouden. En dat geldt ook voor je hartslag. Die kun je altijd binnen één oogopslag raadplegen. Kies de juiste polsband waarmee jij het prettig vindt om te sporten en you’re ready to go!

Van alle markten thuis

Naast dat een smartwatch slim aan de binnenkant is kun je ‘m dus ook perfect aan je persoonlijk stijl laten aansluiten. De juiste polsband, het tijdloze design en de wacthface helpen je hierbij. De Huawei Watch is dan ook de perfecte combinatie tussen functionaliteit en design. Interesse? Vanaf 399 euro is-ie hier te koop.

Bovenstaande foto’s zijn geschoten in het W Amsterdam.

Reageer op artikel:
Zo laat je een smartwatch perfect bij je outfit aansluiten
Sluiten