Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 8 jan 2019

Strakke renders tonen Samsung Galaxy S10 in detail

De tijd gaat snel. Waar we eerst nog moesten speculeren over de verre lancering van de Samsung Galaxy S10, gaat nu volgende maand alweer het Mobile World Congress van start. Rondom 20 februari wordt het nieuwe flagship van Samsung onthuld.

Samsung Galaxy S10 (Plus) renders

We hebben al veel over het toestel gelezen, waarvan er naar verluidt maar liefst vier varianten komen. Waaronder de Galaxy S10 Lite! Na een relatief matig jaar moet de Koreaanse techgigant echt gaan scoren, zoals het ook zelf toegeeft. De Galaxy S10 is het toestel dat daarvoor moet gaan zorgen.

Nu hebben we eindelijk een accurater beeld van hoe dat wapenfeit eruit gaat zien. De grafisch ontwerper Muhsin M. Belaal Auckburaully (een hele mond vol) voegde alle leaks van de afgelopen weken samen, met als resultaat de onderstaande video en afbeeldingen.

Samsung Galaxy S10 Samsung Galaxy S10 Samsung Galaxy S10

Denk aan gelekte componenten, schetsen, vage foto’s en natuurlijk specificaties. De Android smartphone die je in dit artikel ziet, is onze┬ábest bet als het om de Samsung Galaxy S10 gaat. Het enige wat naar verwachting nog af kan gaan wijken in de praktijk zijn slechts details.

Vier varianten

We zien de Galaxy S10 en Galaxy S10 Plus, in een aantal bonte kleuren. De Galaxy S10 Plus heeft een 6.44-inch scherm, met drie camera’s aan de achterkant. Het normale model heeft een 6.1-inch scherm, met naar verluidt twee camera’s aan de achterkant. Daar wordt echter nog over getwist.

Samsung Galaxy S10

Ook is er dus een derde variant, de 5.8-inch Galaxy S10 Lite met twee camera’s aan de achterkant. Geruchten wijzen ook op een vierde, peperdure premium uitvoering met 5G-ondersteuning en maar liefst vier camera’s aan de achterkant. De mysterieuze Beyond X. Eind februari weten we meer!

Reageer op artikel:
Strakke renders tonen Samsung Galaxy S10 in detail
Sluiten