Stranger Things 3 The Game is heerlijk retro

Het duurt nog even voordat het derde seizoen van Stranger Things begint. En als het dan zover is, dan kun je na het bekijken van de reeks aan de slag met Stranger Things 3 The Game. Deze is aangekondigd tijdens de jaarlijkse Game Awards en is een heerlijke ode aan hoe games in de jaren negentig gemaakt werden.

Stranger Things 3 The Game

Zo hebben we het klassieke isometrische perspectief, zoals die wel vaker werd gebruikt met games die op de Super Nintendo en PlayStation uitkwam. Ook valt het op dat op het moment dat je vijanden afmaakt, zij voorwerpen achterlaten. Die kun je dan weer oppakken om of punten te scoren of je gezondheid aan te vullen. Hoe dat precies zit, is nog niet helemaal bekend.

Dat komt ook met name dat we naast de aankondiging dat Stranger Things 3 The Game er aankomt, we eigenlijk niet veel weten van de game. Hij wordt gemaakt door Bonus XP. Dit is een kleine onafhankelijke studio, die hiervoor al Stranger Things: The Game had gemaakt, gebaseerd op het eerste seizoen. Die game is nu te spelen op de verschillende smartphones.

Stranger Things 3 The Game

Wil je meer weten over Stranger Things Seizoen 3? Bekijk dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Stranger Things 3 The Game is heerlijk retro
Sluiten