Jelle van Es
Jelle van Es Tech 26 jun 2019

De Stranger Things 3 Trailer is min of meer perfect

Nog een paar weken en dan is het zover: Stranger Things 3 verschijnt op Netflix. Hoe je het wendt of keert, is de show één van de belangrijkste titels voor het bedrijf. Zeker nu de eerste blikvangers als Orange is the New Black en House of Cards min of meer verleden tijd zijn. Het eerste seizoen ging in 2016 in premiere, waarna we eind 2017 het tweede seizoen kregen. We hebben er dus lang op moeten wachten. En na het zien van de nieuwe trailer, wordt het wachten eigenlijk alleen maar erger.

Stranger Things 3 Trailer

De nieuwe Stranger Things 3 trailer wordt door Netflix beschreven als de Official Final Trailer. We hebben al het één en ander van het nieuwe seizoen gezien, maar na het zien van deze trailer worden wij eigenlijk alleen maar enthousiaster. Bekijk de dikke trailer hieronder.

Stranger Things 3 neemt ons mee naar het jaar 1985, twee jaar nadat het eerste avontuur begon. De hoofdrolspelers zijn inmiddels dus wat ouder. Het is hartje zomer en men hoeft niet naar school. Gelukkig is er een gloednieuw winkelcentrum geopend in Hawkins, waar de kids kunnen rondhangen. Tegelijkertijd is het ook zo dat er gevoelens ontstaan tussen de verschillende personages in de hechte groep en dat zorgt voor een nieuwe dynamiek. Ze moeten zelf gaan ontdekken hoe ze niet uit elkaar groeien, terwijl ze tegelijkertijd opgroeien.

Tegelijkertijd is er in Stranger Things 3 een nieuw gevaar dat op de loer ligt. Eleven speelt daarbij een sleutelrol. Ze dacht aan het einde van seizoen twee het gevaar te hebben bestreden, maar het gevaar verdwijnt niet, het evolueert. In het derde seizoen moet de groep samen gaan werken om het gevaar te overkomen en begrijpen dat vriendschap belangrijker is dan angst. Op 4 juli kun je gaan zien hoe dat uitpakt. Wil je meer lezen en seizoen over Stranger Things 3? Kijk dan hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
De Stranger Things 3 Trailer is min of meer perfect
Sluiten