Stranger Things schittert vanaf nu ook in Fortnite!

Fortnite heeft de laatste maanden erg goed zijn best gedaan wanneer het aankomt op slimme manieren om films te koppelen aan de game. Zo zijn er speciale evenementen, zoals die met Thanos uit Avengers Endgame of met John Wick uit de gelijknamige filmserie. Ook worden er regelmatig skins toegevoegd die zijn gekoppeld aan films en series. Gisteren verscheen Stranger Things 3 en Netflix doet er alles aan om dat duidelijk te maken aan het grote publiek. En zodoende krijg je nu een stukje Stranger Things in Fortnite.

Stranger Things x Fortnite

Helaas lijkt het er niet op dat Stranger Things een zogenaamde Limited Time-modus in Fortnite krijgt, hoewel dat later natuurlijk nog wel kan komen. Er zijn wel wat hints in de map verstopt naar Fortnite. Zo vind je in de shopping mall teleporters en Scoops Ahoy power ups, maar dat is wat marginaal. Het is op dit moment vooral twee skins die worden aangeboden. Voor 1500 V-bucks kunn je een skin kopen waardoor je er uitziet als Chief Hopper en voor 1200 V-bucks lijk je op een Demogorgon. Ook krijg je daar een Vines-weapon wrap bij, die goed past bij de serie.

Buiten dat valt het helaas wat tegen. Nogmaals, ik had het persoonlijk tof gevonden als er een echte nieuwe gamemodus bij kwam die draaide om de serie. Dat je met zijn vieren moest samenwerken om een bepaald doel te verslaan. Of dat één persoon in de rol kruipt van Eleven en de rest als een Demogorgon haar moet proberen te verslaan. En dat is dan iets wat me in vijf seconden nadenken te binnen schiet. Er is echter ook een losse Stranger Things-game die je kunt proberen als Fortnite niet je ding is. Meer over de Netflix-serie vind je hier.

Reageer op artikel:
Stranger Things schittert vanaf nu ook in Fortnite!
Sluiten