Rutger Houweling
Rutger Houweling Pop-Culture 31 aug 2016
Leestijd: 4 minuten

Vandaag: teaser Stranger Things seizoen 2, 68 miljoen Dropbox accounts gehackt en meer

Heerlijk nieuws: Stranger Things seizoen 2 komt eraan. Daar gingen we stiekem al langer vanuit, maar er is nu een teaser van Stranger Things seizoen 2 vrijgegeven. Lekker bezig netflix

Netflix kondigt Stranger Things seizoen 2 aan

Eindelijk is het officieel, Stranger Things seizoen 2 is in de maak. Negen afleveringen kent-ie, en je kunt in de onderstaande teaser al zien hoe die gaan heten:

De gehele Europese Unie gaat netneutraliteit kennen

Het idee dat alle data over het internet gelijk is wordt steeds breder gehandhaafd. Dit houdt dus in dat aanbieders geen verschil mogen gaan maken tussen bepaalde websites, content en andere zaken. En dat geldt nu dus in heel Europa. Bron

Apple zou toch een lightning adapter meeleveren

Het lijkt erop dat Apple het toch mogelijk gaat maken om je oude oordoppen met de iPhone 7 te gebruiken. Uit een gelekte afbeelding van de doos zie je dat een lightning adapter onderdeel zou zijn van de zaken die je bij de iPhone 7 krijgt meegeleverd!

Gran Turismo Sport voor onbepaalde tijd uitgesteld

Gran Turismo Sport zou op 15 november verschijnen. Nu blijkt echter dat de game later zal verschijnen. Wanneer, dat is helaas nog niet duidelijk!

Bewijs voor OLED-balk MacBook gevonden in Pages

In een stuk code van Pages is een referentie naar de OLED-balk in de nieuwe MacBook gevonden. Dat gerucht gaat al langer en wordt door steeds meer zaken bevestigd. Zoals deze regel code dus.

Samsung S8 mogelijk van dubbele camera voorzien

De geruchten gaan natuurlijk over de iPhone 7 dat-ie een dubbele camera krijgt. Nu gaan die geruchten ook over de nieuwe telefoon die van Samsung’s kant gaat komen, de S8.

Tim Cook schrijft open brief over de miljarden belastingen die Apple moet betalen

Gisteren werd duidelijk dat Apple miljarden euro’s aan belastingen moet betalen. Door een afspraak met Ierland zou dat niet hoeven, maar daar is de Europese Unie het niet mee eens. Nu is Tim Cook het daar weer niet mee eens en daarom schreef ‘ie een open brief.

Nieuwe manier van zoeken binnen apps door Google geïntroduceerd

Je kunt nu via Google ook zoeken binnen apps. Voor nu werkt dat enkel voor bepaalde apps, maar dat gaat gauw worden uitgebreid. Je leest hier meer over de functie.

Google gaat met Waze de concurrentie met Uber aan

Google gaat met een eigen vervoersdienst komen. Waze, een navigatiedienst die in 2013 werd overgenomen, zou hierbij de fundering zijn. Het idee is dat je via de app kunt carpoolen en zo samen naar een bestemming kunt gaan.

Apple breidt iCloud opslag uit naar 2 terabyte

Je kunt vanaf nu meer kwijt op je iCloud. Apple biedt nu namelijk tot twee terabyte aan op de dienst. Je moet hier dan wel meer voor neertellen helaas.

Je kunt nu je eigen geofilters maken met Snapchat

Snapchat blijft uitbreiden qua functionaliteiten. Het is nu mogelijk om via je desktop geofilters te maken. Op die manier kun je je Snapchat content nóg meer eigen maken. Nice!

Google gaat Nexus merk droppen

Volgens de geruchten zal Nexus binnenkort niet meer bestaan. De nieuwe HTC toestellen die in samenwerking met Google worden ontwikkelt zullen heviger met Google worden geaffilieerd en niet meer door het submerk Nexus. Dat is in ieder geval het gerucht.

iPad is net zo effectief als medicatie

Kinderen zijn vaak bang voor een medische ingreep. Nu kun je ze daar medicatie voor geven, maar wat net zo goed helpt is een iPad. Dan zijn de kinderen namelijk afgeleid en vergeten ze na verloop van tijd bang te zijn. Slim!

Duitse website Amazon voortaan ook in het Nederlands te lezen

Ben je fan van Amazon? dan is dit goed nieuws. Vanaf nu is het namelijk mogelijk om de Duitse website naar het Nederlands te vertalen. Dat maakt het een stuk gemakkelijk om ‘m als Nederlander te navigeren.

Australië krijgt eerste zelfrijdende bus

In Australië gaat een zelfrijdende bus in Perth de weg (on)veilig maken. De bus zal mensen langs de kust vervoeren en natuurlijk ervoor zorgen dat er geen ongelukken gebeuren. Of daar gaan we vanuit in ieder geval!

Grote hack maakt 68 miljoen Dropbox wachtwoorden buit

Oei, er heeft weer eens een flinke hack plaatsgevonden. In een hack uit 2012 zijn 68 miljoen wachtwoorden buitgemaakt. Dat is natuurlijk een flink aantal. Daarom raden we je aan zo snel mogelijk je wachtwoord te veranderen. Dat raadde Dropbox je ook al aan trouwens.

Lenovo komt met de Moto M

Lenovo is flink wat telefoons op de markt aan het zetten. De volgende is de Moto M. Deze zou van een vingerafdrukscanner zijn voorzien en een metalen behuizing kennen. Lees er hier meer over.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Vandaag: teaser Stranger Things seizoen 2, 68 miljoen Dropbox accounts gehackt en meer
Sluiten