De bloopers van Stranger Things blijken hilarisch (video!)

De meest recente Stranger Things afleveringen zijn alweer enkele maanden oud en het is nu wachten op het vierde seizoen. Gelukkig zijn er nog genoeg manieren waarop fans van deze populaire sci-fi serie napret kunnen beleven.

Zo was het deze week Stranger Things Day en ter ere daarvan werd een filmpje online gezet met allemaal bloopers uit het derde seizoen. Als jij een fan van deze serie bent dan gaat deze hilarische video je ongetwijfeld bevallen!

Video vol met Stranger Things bloopers online gezet

Het derde Stranger Things seizoen mocht dan zijn heftige momenten kennen, maar op de set ging het er blijkbaar vaak luchtig aan toe. Althans, als we de onlangs verschenen filmpje vol met bloopers mogen geloven.

In het filmpje komen verschillende personages voorbij, met volgens velen als hoogtepunt het liedje over ketchup en mosterd dat Eleven en Max samen zingen. Er zijn zelfs mensen die zouden willen dat hun liedje daadwerkelijk uitgebracht wordt. Hieronder kun je het zelf aanschouwen:

Naast de bovenstaande video staan er nog meer van dit soort gekke filmpjes en andere grappige content op het Twitter-account van de populaire serie. Al is dat niet de enige plek waar dingen rondom Stranger Things verschijnen. Zo deelde Netflix een tijdje geleden een video waarin we Dr. Alexei 12 uur lang aan zijn drankje zien slurpen.

Seizoen 4

De geruchten over een vierde Stranger Things seizoen gingen al een tijdje, maar eind september werd officieel bevestigd dat deze er gaat komen. Het is alleen nog niet bekend waarover dit precies zal gaan. Wel zijn er geruchten dat de er in januari volgend jaar gestart gaat worden met de opnames. Er wordt vermoedt het vierde seizoen tevens het laatste zal zijn, maar dat blijft natuurlijk nog maar afwachten.

Meer over Stranger Things en de laatste nieuwtjes vind je op de overzichtspagina van deze serie.

Reageer op artikel:
De bloopers van Stranger Things blijken hilarisch (video!)
Sluiten