Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 10 dec 2018

Stranger Things: eerste details derde seizoen onthuld

Terwijl we nog volle bak aan het bijkomen zijn van fantastische series als Bodyguard en Narcos: Mexico op Netflix, kunnen we ons wederom richten op het volgende. De streamingdienst heeft zojuist de eerste grote onthulling gedaan voor het derde seizoen van Stranger Things. Een onthulling die ervoor zorgt dat we een iets beter kijkje krijgen in het gloednieuwe verhaal. 

Derde seizoen Stranger Things

Het derde seizoen van Stranger Things staat op ons te wachten. Netflix gaat in 2019 nieuwe afleveringen aan dit succesvolle verhaal toevoegen. De streamingdienst komt, net als bij het vorige seizoen, met een heuse teaser trailer voor de namen van de afleveringen. Zo weten we niet alleen dat het nieuwe seizoen van Stranger Things er echt gaat komen, maar ook dat het voorzien is van maar liefst acht nieuwe afleveringen. Benieuwd naar de teaser? Die is hieronder te checken!

Zoals gewoonlijk zeggen de titels ons weinig over het verhaal en zijn ze, op z’n zachts gezegd, vrij vaag te noemen. Maar dat het minder vaag is dan voorgaande jaren, komt uiteraard door de teaser die Netflix in juli dit jaar naar buiten bracht. Daarin werd bekend dat een deel van het verhaal afspeelt in de Startcourt Mall in de zomer van 1985. Dat het verhaal zich daar dus af gaat spelen staat vast en het zou zomaar een belangrijk onderdeel kunnen gaan worden. Iets wat goed te zien is door het feit dat de laatste aflevering de naam “The Battle of Starcourt” heeft gekregen.

Check hieronder de volledige lijst met afleveringen.

  1. “Suzie, Do You Copy?”
  2. “The Mall Rats”
  3. “The Case of the Missing Life Guard”
  4. “The Sauna Test”
  5. “The Source”
  6. “The Birthday”
  7. “The Bite”
  8. “The Battle of Starcourt”
Beste series Netflix IMDB

Het derde seizoen van Stranger Things kunnen we in 2019 gaan verwachten op Netflix. De eerste twee zijn nu al op het platform te vinden.

Reageer op artikel:
Stranger Things: eerste details derde seizoen onthuld
Sluiten