Stranger Things seizoen 4: komt dit personage weer terug?

Er mag dan al maanden gespeculeerd worden over een vierde Stranger Things seizoen, maar een paar weken geleden werd officieel bevestigd dat deze er zal gaan komen. Er zijn alleen nog weinig details bekend. Ook een releasedatum ontbreekt nog.

Er blijkt nu echter wel wat nieuwe informatie over het aankomende seizoen uitgelekt te zijn. Zo gaat het volgens TVLine weer 8 afleveringen tellen, zoals dat bij het derde en eerste seizoen ook was. Tevens is er potentieel bewijs opgedoken dat een bepaald personage weer gaat terugkeren.

Nieuwe details over vierde seizoen Stranger Things?

⚠️Dit artikel kan spoilers bevatten ⚠️

In een artikel van TVLine wordt niet alleen beweerd dat het komende vierde seizoen van Stranger Things uit 8 aflevering zal bestaan, maar ook dat de opnames in januari van start gaan en vervolgens rond augustus weer afgerond zullen zijn.

Daarnaast is er een foto opgedoken waarop een voertuig te zien is dat sterk lijkt op de auto van het personage Jim Hopper:

Dit gaf Stranger Things fans natuurlijk extra hoop dat hun favoriete personage het afgelopen seizoen alsnog heeft overleefd. Al zou dit echter wel impliceren dat de opnames al begonnen zijn en TVLine er op dat gebied dus naast zit.

Meer details

Ondanks dat er dus nog niet zoveel bekend is hebben we hier een artikel met de overige speculaties die omtrent het nieuwe Stranger Things seizoen gedaan zijn. Daarnaast hebben we de serie onlangs verwerkt in ons artikel met series die wat ons betreft een eigen spin-off film verdienen.

Stranger Things parodie

Naast een nieuw seizoen verschijnt er binnenkort ook een parodie op Stranger Things. Het gaat hier om de jaarlijkse Halloween special van The Simpsons die dit keer voornamelijk in het teken zal staan van de eerder genoemde serie.

Reageer op artikel:
Stranger Things seizoen 4: komt dit personage weer terug?
Sluiten