Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Films & Series 14 feb 2020
Leestijd: 2 minuten

Netflix deelt eerste beelden Stranger Things seizoen 4

De bedoeling van Valentijnsdag zou zijn dat je je geliefde wat extra in het zonnetje zet. Al lijkt Netflix vandaag van iedereen te houden. Naast een gratis film waar ook niet-abonnees van kunnen genieten heeft de streamingdienst ook wat leuks voor fans van Stranger Things.

Er is via Twitter een korte teaser gedeeld voor het aankomende vierde seizoen van de populaire sciencefiction serie. Deze lijkt zich af te spelen in Rusland en toont ons een oude bekende.

Eerste teaser vierde Stranger Things seizoen

Gezien Stranger Things nog steeds een succes is werd afgelopen herfst een vierde seizoen aangekondigd. Ondanks dat er verder nog maar weinig details bekendgemaakt zijn impliceerde de makers dat de toekomstige avonturen zich buiten Hawkins gaan afspelen. De onderstaande video lijkt dit enigszins te bevestigen:

Daarbij lijkt het alsof een oude bekende weer zal terugkeren. Gezien dingen in Stranger Things soms anders uitpakken dan je zou verwachten kunnen we dit echter nog niet met zekerheid zeggen. Al zijn er eerder berichten verschenen die impliceren dat we het personage in kwestie weer gaan terugzien. Als je geen probleem hebt met spoilers dan kun je in dit artikel meer lezen.

Als jij de eerdere seizoenen nog eens terug wilt kijken dan kan dat nog steeds. Je hebt alleen wel een betaald Netflix abonnement nodig, gezien het sinds kort niet meer mogelijk is om gebruik te maken van de gratis proefperiode.

The Simpsons

Mocht jij nu al niet kunnen wachten op het vierde seizoen dan zijn er gelukkig nog andere dingen om jezelf in de tussentijd mee te vermaken. Zo hebben de The Simpsons een jaarlijkse Halloween-special waarin ze de draak steken met bekende films en series. De editie van vorig jaar ging onder andere over Stranger Things. Mocht jij deze special nog willen terugkijken dan kan dat via Disney+.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Netflix deelt eerste beelden Stranger Things seizoen 4
Sluiten