Upside Down: LEGO komt met briljante Stranger Things set

Stranger Things is nog steeds een van de beste series die Netflix te bieden heeft. LEGO brengt je favoriete momenten uit de serie nu tot leven met plastic steentjes. Maak kennis met de Upside Down.

LEGO komt met The Upside Down

LEGO zorgt ervoor dat je werkelijk alles kunt bouwen. Zolang je maar een flinke portie fantasie en de benodigde plastic steentjes hebt. Dankzij het internet kunnen creatievelingen tevens hun uitspattingen delen. In het geval van LEGO dus hun meesterwerken.

Dat soort kunstwerkjes zijn vaak een stuk groter en complexer dan wat je in je lokale speelgoedwinkel zult vinden. LEGO moet zijn sets immers nog enigszins betaalbaar houden. Toch is een nieuwe officiële set van de Deense speelgoedfabrikant de droom van elke fan.

Niet alleen voor fans van de plastic steentjes, maar vooral voor fans van de Netflix hitshow Stranger Things. Vanaf 1 juni ligt The Upside Down in de winkel, een briljant ontworpen set waarbij je zowel de bovenkant als de onderkant krijgt van huis van Byers. Het iconische huis in zijn zonnige hoedanigheid, maar ook de evil versie.

Vooral veel belangrijke momenten uit het eerste seizoen speelden zich in dit huis af. Op het eerste oog lijkt het een vrij simpel design, maar de gespiegelde onderkant is op ingenieuze wijze in elkaar gezet. Beide helften moeten immers wel rechtop kunnen staan.

Iconische details uit Netflix show Stranger Things

Oplettende fans zullen meteen het brede scala aan details opmerken. De kamers zijn natuurlijk een stuk kleiner gemaakt, maar toch zijn ze direct herkenbaar. Pak wat van de (uiterst schattige) poppetjes erbij en je kunt je favoriete scènes naspelen. Althans, als je bereid bent diep in je buidel te tasten.

Aan deze uit 2287 steentjes bestaande set hangt namelijk een prijskaartje van 200 dollar. Maar goed, dan heb je wel The Upside Down in huis! LEGO heeft het weer geflikt, wat ons betreft hoort deze set nu al thuis in het rijtje van Hogwarts Castle, de Millennium Falcon en het Simpsons huis. Prachtig. Vanaf 1 juni kun je deze set scoren!

🤩Check ook: Dit Lego Star Wars bouwwerk is de droom van elke fan

Reageer op artikel:
Upside Down: LEGO komt met briljante Stranger Things set
Sluiten