Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 9 jul 2019

Stranger Things seizoen 3 breekt bijzonder Netflix record

Waar het eerder dit jaar vooral leek te gaan om HBO series als Game of Thrones en Chernobyl is het nu Netflix die het kijkcijferkanon in handen heeft. Vorige week kwam namelijk het derde seizoen van Stranger Things online en de belangstelling hiervoor was zoals verwacht erg groot. Er is nu zelfs een record verbroken.

Stranger Things seizoen 3 nu al enorm veel bekeken

Netflix heeft vandaag bekend gemaakt dat het derde seizoen van Stranger Things nu al zo’n 40,7 miljoen keer bekeken is. Dit terwijl de nieuwe afleveringen nog geen week online staan. De streamingdienst heeft hiermee een record verbroken:

Het gaat hier waarschijnlijk om mensen die tenminste één aflevering voor 70% hebben bekeken. Al blijkt dus ook dat meer dan de helft het gehele derde seizoen al heeft uitgekeken. Dit omdat Netflix ook aangeeft dat er van al die kijkers maar liefst 18,2 miljoen zijn welke alle acht nieuwe afleveringen hebben gezien.

Stranger Things spoilers

Heb jij het nieuwste seizoen echter nog niet gezien en durf je bijna niet meer op social media te komen vanwege de eventuele spoilers? Wij hebben daar een aantal handige oplossingen voor.

Er is namelijk een handige browser extensie ontwikkeld welke alle tekst die met Stranger Things te maken heeft afschermt. Daarnaast kun je ook je account op Twitter zo instellen dat je bepaalde woorden niet te zien krijgt. Ook handig voor andere series natuurlijk! Hoe deze twee methodes precies werken kun je hier lezen.

Seizoen 1 en 2 Recap

Mocht jij alweer vergeten zijn wat er in seizoen 1 en 2 gebeurd is dan hebben we ook daar een oplossing voor. Je kunt jezelf namelijk laten bijpraten door niemand minder dan Henny Huisman. Netflix heeft namelijk een video uitgebracht waarin de bekende presentator je in slechts een paar minuten op de hoogte brengt van de gebeurtenissen in de eerste twee Stranger Things seizoenen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Stranger Things seizoen 3 breekt bijzonder Netflix record
Sluiten