Ilona Braam
Ilona Braam Apps 30 nov 2018
Leestijd: 2 minuten

“Stranger things krijgt vier en misschien zelfs wel vijf seizoenen”

Als je, net zoals heel veel andere mensen, fan bent van de Netflix serie Stranger Things, hebben we goed nieuws voor je. Het ziet er namelijk naar uit dat we nog jaren van de spannende serie kunnen genieten. Vorig weekend sprak De Telegraaf verslaggever Max van den Broek namelijk de acteur Gaten Matarazzo, aka Dustin, die wat meer vertelde over de toekomst van de serie.

Nieuwe duistere kracht

Vorig weekend was het tijd voor Comic Con in Nederland en Matarazzo was gelukkig ook van de partij. Hij liet in het gesprek met De Telegraaf weten dat we in seizoen drie een enger, duisterder, maar ook grappiger verhaal kunnen verwachten. De bekende duistere kracht van de Upside Down is dan weer terug, maar we zouden ook kennismaken met een een compleet nieuwe “bad guy”. Dat belooft dus wat te worden en als de winter eindelijk weer voorbij is, kunnen we in de zomer van volgend jaar verder met bingen.

Beste series Netflix IMDB

Vijf Stranger Things seizoenen

De acteur blikt echter nog verder de toekomst in en laat weten dat seizoen drie hoogstwaarschijnlijk niet het laatste seizoen wordt. De makers van de serie willen Stranger Things niet uitmelken met zoveel mogelijk seizoenen, maar willen wel doorgaan totdat het verhaal af is. In de praktijk zou dat in ieder geval nog een vierde seizoen betekenen en misschien zelfs nog een vijfde.

In de tussentijd..

Briljant nieuws dus, maar voorlopig moeten we alsnog best nog een tijdje wachten. Mocht je in de tussentijd je honger willen stillen met een andere Stranger Things-achtige serie, is Dark een mooie optie. Het verhaal speelt zich af in een klein plaatsje in Duitsland en net als bij Stranger Things is er natuurlijk meer aan de hand dan je in eerste instantie verwacht. Volgens Netflix zelf zou je ook nog voor Black Mirror, The 100 en Pretty Little Liars kunnen gaan, maar daar lijken de overeenkomsten toch wat minder te zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De Telegraaf

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
“Stranger things krijgt vier en misschien zelfs wel vijf seizoenen”
Sluiten