Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 21 mei 2019

Stranger Things seizoen 3: oude bekende duikt op in promo

Game of Thrones is weer voorbij, dus hoog tijd voor een andere serie. In juli mogen we weer gaan genieten van Stranger Things, de spannende sciencefiction-horrorserie die speciaal voor Netflix gemaakt is. Naast de trailer die onlangs uitkwam is er nu ook anderhalve minuut lange promotievideo verschenen. Hierin zien we een oude bekende terugkomen.

Stranger Things seizoen 3 promo clip

Het heeft even geduurd, maar vanaf 4 juli kunnen fans weer genieten van een nieuw seizoen Stranger Things. We zullen er eindelijk achter komen of de inwoners van Hawkins erin slagen om de narigheid van seizoen 2 achter zich te kunnen laten. Een paar maanden geleden verscheen de eerste trailer en gisteren kwam er een nieuwe promotieclip online. Deze is hieronder te checken:

In de video zien we Billy Hargrove, een gladde badmeester die het de kinderen van Hawkins regelmatig moeilijk maakt. Zoals je in de video kunt zien is hij bij de dames daarentegen wel erg populair. Gezien er verder geen plotdetails weggegeven worden is het nog maar de vraag wat voor rol Billy in het nieuwe seizoen gaat hebben.

Naast de gladjanus zullen er ongetwijfeld ook een hoop slechteriken van een hoger niveau in het nieuwe seizoen voorkomen. Al zullen we daarover nog niks verklappen. De bovenstaande video bevat verder ook geen noemenswaardige spoilers.

De cast zal wederom uit de bekende namen bestaan, waaronder Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Winona Ryder, David Harbour en Sadie Sink. Ook zal Priah Ferguson, die het zusje van Lucas speelde, weer meedoen. Haar personage krijgt dit seizoen een grotere rol in het verhaal.

Stranger Things op Netflix

In tegenstelling tot Game of Thrones heeft Stranger Things nog maar twee seizoenen. Mocht jij nog niks van de serie gezien hebben dan is het dus zeker mogelijk om op 4 juli weer bij te zijn. Je kunt Stranger Things nu via Netflix bekijken. Meer recente Netflix trailers en nieuwtjes vind je in ons overzicht.

Reageer op artikel:
Stranger Things seizoen 3: oude bekende duikt op in promo
Sluiten