Sam Dille
Sam Dille Gaming 26 nov 2020

Streamer Ninja brengt bijzondere hoodie op de markt speciaal voor gamers

Er zijn soms van die dagen dat je gewoon de hele dag de capuchon van je hoodie op je hoofd zou willen dragen. Als je met een koptelefoon gamet, is dit natuurlijk niet handig. Gelukkig geeft populaire twitcher Ninja met deze hoodie daar een oplossing.

Populaire twitcher Tylor Blevins, beter bekend als ‘Ninja’, heeft een wel heel bijzonder project aangekondigd. De twitcher heeft een op maat gemaakte hoodie ontwikkeld, die exclusief te koop is op zijn website.

Niet zomaar een Ninja hoodie

De hoodie van Ninja is niet zomaar een hoodie. Hij is namelijk speciaal ontworpen om een koptelefoon te kunnen dragen, terwijl je de capuchon op je hoofd draagt. De speciale oorstukken op de capuchon zorgen ervoor dat je makkelijk muziek door de hoodie heen kunt horen.

Ninja hoodie
Muziek blijft makkelijk hoorbaar (Afbeelding: Ninja)

Het idee van Ninja is niet echt nieuw. Eerder dit jaar is hetzelfde concept al op de markt gebracht door sportmerk Champion. Deze hoodie heeft een oversized capuchon, waardoor je de koptelefoon onder de hood kan dragen in plaats van eroverheen. Het idee van een hoodie waarbij de koptelefoon gedragen kan worden over de capuchon heen is overigens al in 2014 bedacht door Betabrand.

De hoodie is alleen verkrijgbaar in een pull-over style. Hij heeft een wat rustigere uitstraling dan we van de twitcher gewend zijn. Meestal is het logo van Ninja prominent in beeld. Op deze hoodies is alleen het logo te vinden op de zak en langs de mouw.

De Ninja hoodie is verkrijgbaar in de kleuren zwart, roze en grijs. De verkoop van deze bijzondere hoodie is begonnen op 25 november.

Ninja’s eigenaardige carrière

Tylor Blevins heeft al een bijzondere carriere achter de rug. In augustus 2019 kondigde de streamer aan te stoppen met uitzenden op twitch. Hij had een exclusief contract getekend met Mixer van Microsoft. Ninja zorgde met zijn overstap ervoor dat Mixer explosief steeg in views. Door Blevins uitzendingen werd de streamingdienst zo’n 500.000 keer gedownload. Toen Mixer in juni 2020 besloot te stoppen kon de streamer weer vrij doen wat hij wilde. Hij maakte afgelopen september het besluit om terug te keren naar twitch. Hij streamt op dat platform nog regelmatig.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Streamer Ninja brengt bijzondere hoodie op de markt speciaal voor gamers
Sluiten