Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Home 12 sep 2017

Deze verborgen afwasmachine bespaart je kostbare ruimte en geld

Als je niet een gigantische keuken hebt, kan het soms lastig zijn om alle keukenapparaten een plekje te geven zonder dat je opeens geen stap meer kunt verzetten. Voor keukens die wat efficiënter met ruimte om moeten gaan heeft het bedrijf Streamline Hoods een praktische afwasmachine bedacht, die ook nog eens duurzaam is. 

Afwasmachine verdwijnt in het aanrecht naast de wasbak

De traditionele afwasmachine neemt een hele homp aan ruimte in beslag. Uiteraard zijn er ook compactere tafelmodellen, die je al een handje helpen als je de ruimte op de grond niet hebt. Het nadeel aan deze kleine machines is echter dat ze dan wel weer kostbare ruimte op een tafel of het aanrecht inpikken.

De afwasmachine van Streamline Hoods komt in combinatie met een wasbak en zit niet op het aanrecht, maar erin. Op deze manier heb je je aanrecht vrij, terwijl je ook nog onder de machine kastruimte kunt gebruiken. Je doet gewoon het deksel van boven open, stopt je afwas erin en je hebt je aanrecht weer terug.

Streamline Hoods afwasmachine

Minder water, afwasmiddel en tijd

Omdat de afwasmachine meteen naast de wasbak is, maak je ook een minder grote kliederboel wanneer je afgespoelde borden naar de machine verplaatst. Daarnaast gebruikt hij ook nog eens minder water en afwasmiddel en duurt het minder lang om je afwas even goed schoon te maken als een groter exemplaar. Goed voor je portemonnee dus en ook voor het milieu.

afwas

Beschikbaarheid

Het bemachtigen van deze uiterst handige afwasmachine kan helaas nog wel een behoorlijke taak worden. Op de officiële website wordt weergegeven dat afwasmachines binnenkort aan de site toegevoegd zullen worden. Het beste is om het bedrijf even een mailtje te sturen over de beschikbaarheid in Nederland en de prijs van de glorieuze wasbak/afwasmachine combinatie. Het apparaat is in ieder geval wel beschikbaar met een 220 volt adapter.

Uiteraard kun je er ook voor kiezen om geen afwasmachine te gebruiken, maar je afwas met de hand aan te pakken. Dit zou namelijk toch beter voor het milieu zijn, of toch niet? Test hierover je kennis met een quiz over zuinigheid.

Digital Trends

Reageer op artikel:
Deze verborgen afwasmachine bespaart je kostbare ruimte en geld
Sluiten