Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 25 januari 2018

Street Fighter V-spelers krijgen Monster Hunter World-outfits

Deze week komt Monster Hunter World uit, een game waarover je hier onze review van kunt lezen. Heb je de game nog niet en ben je ook niet van plan om ‘m te halen, dan kun je de game alsnog (een beetje) beleven. Als je in het bezit bent van Street Fighter V of de onlangs uitgebrachte Arcade Edition, waarvan je hier weer de review kunt lezen, dan kun je wel bepaalde Monster Hunter World-pakjes vrijspelen.

Street Fighter V ontmoet Monster Hunter World

Het gaat om outfits voor de personages Ken, R. Mika en Ibuki. Ze zijn gebaseerd op de monsters die je in Monster Hunter World tegen kan komen, te weten Rathalos, Zinogre en Kirin. De nieuwe outfits, waarvan je hieronder de verschillende afbeeldingen ziet, zijn vanaf volgende maand beschikbaar in de Extra Battle Modus. Voor elk kostuum krijg je vier challenges voorgeschoteld, die over vier weken tijd worden uitgespreid. Elke week moet je dus één challenge voltooien. Daarbij moet wel worden gezegd, dat je een in-game toegangsprijs moet betalen voor elke challenge die je moet doen. Elke challenge kost namelijk 2.500 Fight Money, geld dat je verdient door de game te spelen.

Als het jou lukt om elke challenge binnen de week te halen, dan voltooi je de complete challenge en scoor je een nieuw kostuum. Daarmee is het een kostuum waarvoor je hard moet werken. Als je vervolgens online tegen andere vechtersbazen speelt, dan kunnen zij gelijk zien dat je een dedicated speler bent, die moeite steekt in de game. Op die manier sta je dus eigenlijk al 1-0 voor. Ken krijgt daarbij de Rathalos Armor, R. Mika het Zinogre Armor en tot slot moet Ibuki het doen met de Kirin Armor.

Street Fighter V Rathalos Armor

Street Fighter V Zinogre Armor

Street Fighter V Kirin Armor

Street FIghter V

Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan zeker onze handige overzichtspagina hier.

Reageer op artikel:
Street Fighter V-spelers krijgen Monster Hunter World-outfits
Sluiten