Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 23 aug 2018

Strijd in het luchtruim in de game Ace Combat 7

De Ace Combat-serie kennen we al sinds de eerste PlayStation. De eerste drie games uit de serie verschenen voor dat platform en waren voor hun tijd zeer aardig. De serie werd echter pas echt interessant met Ace Combat 4 op de PlayStation 2. Toen zag je dat het een game was die heel goed profiteerde van betere graphics en waarbij je fantastische dogfights in de lucht kon uitvechten. Na het PlayStation 2-tijdperk was de ontwikkelaar de weg een beetje kwijt en kwam het met een gekke game waarbij je ook met helikopters kon strijden. Als het goed is zijn die afwezig in Ace Combat 7 en kun je gewoon weer met dikke straaljagers losgaan.

Ace Combat 7 komt begin 2019 uit

Met de Gamescom vlak achter ons heeft uitgever Bandai Namco bekendgemaakt dat de game begin 2019 verschijnt. Op de PlayStation 4 en de Xbox One kun je op 18 januari met de game aan de slag. Pc-gamers moeten iets langer wachten en zijn op 1 februari aan de buurt. Dat is niet al te lang meer wachten. Maar dat mag ook wel voor een game die eerst eigenlijk in 2017 moest gaan uitkomen, vervolgens in 2018 zou moeten verschijnen en nu dus pas over dik een maand. Gelukkig hebben we wel een fijne nieuwe trailer, die je hieronder kunt bekijken.

De game neemt je mee naar dezelfde wereld waar Ace Combat 3 en 4 zich afspeelden. Dat betekent dus dat je in een wereld terecht komt die anders is dan de onze en waar constant de spanning van een groot conflict op de loer ligt. De speler is onderdeel van de zogenaamde Penitentiary Unit, een groep piloten met een criminele achtergrond. Zij worden ingezet op de missies waarbij ze zijn te missen. Het is aan jou om er voor te zorgen dat je in leven blijft en je naam in ere herstelt.

Ace Combat 7

Meer lezen over gaming? Dan kun je hier terecht.

Reageer op artikel:
Strijd in het luchtruim in de game Ace Combat 7
Sluiten