Stroom nodig? De Lifepower A2-powerbank is een ‘draagbaar stopcontact’

Kleine powerbanks om je telefoon of tablet op te laden zijn er genoeg, maar apparaten met een stekker opladen of gebruiken als er geen stroom is… dat ligt wat ingewikkelder. Het Belgische Lifepower komt daarom met een beest van een powerbank, die o.a. je laptop in leven houdt: de A2.

De Lifepower A2 is geschikt voor apparaten met een vermogen van 120 Watt, en levert maximaal 88,8 wattuur (24000 mAh). De powerbank is met 800 gram vrij zwaar, maar het formaat (13,5 x 13,5 x 2,2 cm) valt ons alleszins mee, zeker als je ziet hoeveel power hij levert. Als de cijfers je niet veel zeggen: de Lifepower heeft genoeg juice om een Macbook Pro helemaal op te laden, je accu gaat dus twee keer zo lang mee.

Naast een stopcontact heeft de powerbank ook een USB-aansluiting om je kleinere devices van stroom te voorzien. Lifepower A2 kost ongeveer 228 euro (incl. verzendkosten), voor een kleine honderdvijftig euro bestel je er nog een uitvouwbaar zonnepaneel bij om de powerbank milieuvriendelijk op te laden. Het apparaat wordt waarschijnlijk in mei geleverd.

Handig als je voor je werk op een plek bent zonder stopcontacten, maar ook op vakantie kan de Lifepower A2 een uitkomst zijn. Meer informatie vind je op Indiegogo.

Reageer op artikel:
Stroom nodig? De Lifepower A2-powerbank is een ‘draagbaar stopcontact’
Sluiten