Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 3 mei 2019

Studio gaat Sonic in de nieuwe film aanpassen na backlash

Deze week was hij daar eindelijk: de eerste trailer voor Sonic The Hedgehog. Het is een film gebaseerd op de gelijknamige gameserie, die vooral in de jaren negentig erg populair was. De trailer werd niet heel erg goed ontvangen. Fans waren met name teleurgesteld over de manier hoe Sonic er uitzag. En dat zorgde er voor dat het internet het personage op een redelijk grappige manier op de hak nam. Nu kun je daar als filmstudio niks van aantrekken en gewoon doorgaan op de ingeslagen weg. Gelukkig doet de director van de film, Jeff Fowler, juist iets anders.

Sonic wordt aangepast

Op Twitter liet Fowler weten dankbaar te zijn voor de steun voor de film, maar tegelijkertijd ook de kritiek die er is. Kritiek waar volgens hem naar geluisterd wordt. Als gevolg daarvan belooft Fowler verbeteringen en wordt het personage aangepast.

En fans hebben eigenlijk al laten zien dat een kleine aanpassing er voor zorgt dat het personage er veel beter uitziet. Hieronder twee Twitter-posts die dat heel erg goed bewijzen.

In het kort moeten zijn ogen groter en zijn lengte wat omlaag. Dan is het overigens alsnog de vraag of de film de moeite waard is. Het andere acteerwerk uit de trailer was namelijk niet van een bijster hoog niveau. Die trailer kun je hier bekijken.

Reageer op artikel:
Studio gaat Sonic in de nieuwe film aanpassen na backlash
Sluiten