Suicide Squad 2 setfoto’s verraden uiterlijk Harley Quinn

Er is momenteel veel te doen rondom Harley Quinn. Naast dat er nu een film met de iconische superslechterik in de bioscoop draait zal het door Margot Robbie gespeelde personage volgend jaar ook haar opwachting maken in The Suicide Squad, ook wel bekend als Suicide Squad 2.

Twee recente tweets wijzen namelijk uit dat Harley Quinn er in deze laatste titel echter heel anders uitziet dan hoe we haar eerder hebben gezien.

Zo ziet Harley Quinn eruit in The Suicide Squad

De onderstaande foto en video impliceren dat Margot Robbie er in The Suicide Squad meer uit zal zien als de Harley Quinn in de comics, namelijk met een rode jurk en haar dat zowel blond als zwart bevat:

Een leuk detail is dat op de foto ook James Gunn te zien is, die de film regisseert. Hij was voorheen betrokken bij Marvel, waar hij de twee Guardians of the Galaxy films maakte. Toen hij echter (tijdelijk) ontslagen werd tijdens de productie van het derde deel besloot hij zich aan The Suicide Squad van concurrent DC te wagen.

De film zal naast Margot Robbie ook rollen hebben voor Viola Davis, Jai Courtney, Idris Elba, John Cena, David Dastmalchian, Joel Kinnaman, Daniela Melchior en Taika Waititi. De laatste ken je wellicht als regisseur van films als Thor: Ragnarok en Jojo Rabbit. De door Jared Leto gespeelde Joker gaat echter niet terugkeren. The Suicide Squad zal in het najaar van 2021 naar de bioscopen komen.

Birds of Prey

Ondanks dat Harley Quinn nog steeds enorm populair is bleek de kaartverkoop Birds of Prey, de recent verschenen film rondom deze superslechterik, enigszins tegen te vallen. Dit was voor studio’s een reden om de titel te veranderen in Harley Quinn: Birds of Prey. Het doel hierachter is waarschijnlijk om bioscoopbezoekers beter duidelijk te maken dat het personage dat ze wellicht kennen van Suicide Squad ook in deze film zit.

Reageer op artikel:
Suicide Squad 2 setfoto’s verraden uiterlijk Harley Quinn
Sluiten