Mark Hofman
Mark Hofman Tech 7 mrt 2019

Suicide Squad: gaat Idris Elba de opvolger worden van Will Smith?

Afgelopen week kwamen we erachter dat Will Smith het toneel van Suicide Squad gaat verlaten. Warner Bros. is druk bezig met een vervolg van een van de grootste film-flops van het jaar 2016. Met het verlies van de grote ster, die Deadshot speelde, staat ook deze film al direct 1-0 achter. Maar nu de producent Idris Elba op het oog heeft als vervanger, zou het zomaar eens de gelijkmaker kunnen scoren. 

Will Smith vervangen door Idris Elba?

Will Smith speelde in de eerste Suicide Squad film de rol van Deadshot, maar zal dit in het aankomende vervolg niet gaan doen. Producent Warner Bros. is bezig om de film, die in 2016 toch erg tegen leek te vallen, nieuw leven in te blazen. Echter passen de opnames van The Suicide Squad, zoals de film waarschijnlijk gaat heten, niet in de agenda van Smith. De acteur heeft in goed overleg besloten het toneel te verlaten, waardoor de film een van zijn grootste sterren verliest. Warner Bros. moet over tot actie en richt zijn pijlen, naar ons idee, op de juiste persoon.

Volgens Variety heeft Warner Bros. Idris Elba in gedachten voor de rol van Deadshot. De acteur moet Will Smith vervangen in The Suicide Squad. Door het wegvallen van een grote ster moet de producent een flink gat op weten te vullen. Iets wat met Elba zeker zou gaan lukken. Elba heeft voldoende ervaring in het superhelden-genre met rollen in films als Ghost Rider: Spirit of Vengeance (Moreau), Thor en Avengers: Infinity War (Heimdall). Of de acteur ook daadwerkelijk in zee gaat met Warner Bros. is nog niet bekend.

Idris Elba Will Smith The Suicide Squad

The Suicide Squad moet het fiasco van de eerste film goedmaken. Iets wat moet gaan lukken nu regisseur James Gunn (Guardians of the Galaxy) de touwtjes in handen heeft. Of het project daadwerkelijk geslaagd is zullen we over twee jaar gaan zien. The Suicide Squad staat gepland voor 6 augustus 2021.

Reageer op artikel:
Suicide Squad: gaat Idris Elba de opvolger worden van Will Smith?
Sluiten