Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 28 feb 2019

Suicide Squad sequel verliest mogelijk zijn grootste ster

Suicide Squad behoorde misschien wel tot de grootste flops van 2016. De trailer van de film was veel belovend, maar de uitwerking was het gewoon niet. Toch blijft Warner Bros. geloven in het concept en komt het met een vervolg film. Maar waar de productie nog officieel moet beginnen, lijkt de film zijn grootste ster al te verliezen.

Suicide Squad verliest nu al grootste ster

Suicide Squad had op papier alles in huis om een geweldige film te zijn. Een ijzersterke cast, een goed verhaal, humor en indrukwekkende Special Effects. Elementen die ook in de trailer naar buiten kwam, maar uiteindelijk in de film volledig leken te ontbreken. Warner Bros. had een van de grootste flops van het jaar 2016 op zijn naam staan, maar bleef geloven in de het verhaal. Daarom komt de producent met een vervolg op de eerste film met, waarschijnlijk, de naam The Suicide Squad. Deze film moet de problemen van zijn voorganger dus oplossen, maar het eerste probleem lijkt zich al voor te doen.

Verschillende bronnen vertellen tegen de website Variety dat een van de grootste sterren van Suicide Squad mogelijk niet terugkeren. Ondanks het feit dat Warner Bros. er nooit echt open over heeft gesproken, is het volgens de bronnen altijd duidelijk geweest over het feit dat Margot Robbie en Will Smith terug moeten keren voor de nieuwe film. Iets wat nu dus niet gelukt lijkt te zijn. Will Smith, de man die Deadshot speelt, lijkt niet terug te keren in The Suicide Squad.

Will Smith Suicide Squad

Volgens de bronnen die het nieuws brengen heeft dit puur te maken met beschikbaarheid. De opnames en productie van de film lijken niet gunstig te zijn voor Will Smith en zijn andere werkzaamheden. De beslissing om Smith er wat dat betreft uit te schrijven, is vanuit beide kampen genomen. No hard feelings dus.

The Suicide Squad wordt op 6 augustus 2021 verwacht.

Reageer op artikel:
Suicide Squad sequel verliest mogelijk zijn grootste ster
Sluiten