Action, Lidl en Aldi superaanbieding: hét apparaat voor de zondagmorgen

Bij Action, Lidl en Aldi liggen wekelijks gadgets en apparaten de (online) schappen. Soms zijn deze ietwat vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Deze week is dat Aldi’s broodbakmachine.

Vers brood op de plank

Het is niet de eerste keer dat we een apparaat als deze uitlichten, maar we willen je deze aanbieding van Aldi niet onthouden]. Een broodbakmachine is namelijk, al helemaal op de zondagochtend, een fijn apparaat om in de keuken te hebben. Ja, hij neemt veel ruimte in beslag op het aanrecht, maar die blender die je nooit gebruikt en je broodrooster vol met halfjaar oude kruimels kunnen vast plaatsmaken voor dit apparaat van Aldi dat vers brood op de plank tovert.

Broodbakmachine Aldi
Broodbakmachine (Afbeelding: Aldi)

Aldi’s deal: volledig automatische broodbakmachine

Vers brood is eigenlijk op iedere dag van de week een feest. Met een broodbakmachine in eigen keuken zoals deze van Aldi word je iedere ochtend wakker met de geur van vers brood. Al betekent iedere ochtend de geur van vers brood wel dat je iedere dag een compleet brood moet eten om ‘s nachts weer een nieuwe te kunnen bakken. Hoe je een compleet brood weg werkt op één dag laten we aan jou over. Wij adviseren pindakaas en jam.

De broodbakmachine die Aldi deze week in zijn (online) schappen heeft liggen is volledig geautomatiseerd. Dat houdt in dat je zelf de ingrediënten in de machine stopt (gôh) waarna de machine de ingrediënten mixt, het deeg laat rijzen en bakt. Hiervoor kun je kiezen uit een van de twaalf programma’s voor een 700- of 900 gram brood. Dankzij de uitgestelde start-functie op Aldi’s broodbakmachine begint het apparaat pas later in de nacht met bakken zodat het brood precies klaar is wanneer jij met je slaperige hoofd uit bed rolt.

Prijs: 69,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Van Bluetooth speakers en oordopjes tot aan andere keukenapparatuur en slimme solar verlichting. Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 15 voor je op een rij.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: hét apparaat voor de zondagmorgen
Sluiten