Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Bluetooth party speaker voor karaoke fan

Uncategorized Lisanne Beijen 28 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Bij Action, Lidl en Aldi verkopen iedere week gadgets en apparaten in hun (online) winkels. Soms zijn ze ietwat vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Deze week sluit Aldi het weekend feestend af met een party speaker.

Sluit de week af met een knal(feest)

Eerlijk is eerlijk: de zondag gebruiken om bij te komen van de vrijdag- en zaterdagavond en om jezelf voor te bereiden op maandag is een weggegooide zondag. Haal alles uit je weekend en bouw ook zondag een feestje. Je kunt het natuurlijk zo bont maken als je zelf wilt, maar het minimum startpunt is wat Aldi betreft een flinke Bluetooth party speaker die zich perfect leent voor een avondje karaoke.

party speaker Aldi Bluetooth
Bluetooth party speaker (Afbeelding: Aldi)

Aldi’s deal: Bluetooth party speaker

Aldi’s party speaker heeft twee ingebouwde 200 Watt speakers, een radio, geïntegreerde accu en een LCD-display. Dat is leuk en aardig, maar de beste feature van deze party speaker is ongetwijfeld de microfoonaansluiting met volumeregelaar en echo-functie (ja, dat lees je goed). Uiteraard levert Aldi de speaker met een microfoon zodat je direct na de aanschaf kunt beginnen met het oefenen van die extra lastige hoge en lange noten.

Op de afbeelding lijken we ook te kunnen zien dat deze Bluetooth speaker LED-verlichting heeft. Daar zegt Aldi op de productpagina van de speaker niets over, maar met een beetje geluk hebben deze lichten wat foute feestelijke effecten voor je in petto.

Deze Bluetooth speaker van Aldi is met een hoogte van 50 centimeter niet echt een subtiel item voor in de woonkamer, maar kan natuurlijk ook gebruikt worden als ‘gewone’ Bluetooth speaker om een rustgevend Spotify-lijstje af te spelen.

Prijs: 99,00 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan meer opvallende gadgets uit week 21 voor je op een rij: onder meer een elektrische brommer, Italiaanse espressomachine en Bluetooth in-ear oordopjes.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen