Substage
Substage 10 feb 2013

Sunday Sound: 3 awesome audio gadgets


Zondag is de dag waarop we in ons huispak blijven lopen, Studio Sport kijken, de krant lezen en rustig naar fijne platen luisteren. Vooral dit laatste waarderen wij enorm. Speciaal voor de audiofielen stelt de redactie van Substage ieder zondag drie toffe audio gadgets samen. Puur omdat het zondag is en we graag luisteren naar warme en heldere geluiden uit een goede headphone, speaker, docking station of ander geluidssysteem.

Als jij Substage.nl net zo leuk vindt als wij kun je ze hier liken:

1. Opvouwbare origami speaker

Hoewel je een smartphone of tablet gemakkelijk mee kunt nemen valt de geluidskwaliteit vaak nogal tegen. Designer Jang se-chan heeft met zijn Viva Speaker hier een briljante oplossing voor gevonden. De speaker is geïnspireerd op origami en kan in één handomdraai worden opgevouwen zodat hij makkelijk in je broekzak past. Lees hier meer over deze briljante uitvinding.

2. Berlin Boombox, een awesome gerealiseerd Kickstarter project

Toen Axel Pfaender een originele speaker voor zijn Iphone zocht, vond hij niet waar hij naar op zoek was. In plaats van het erbij te laten zitten besloot hij zelf een boombox te ontwerpen. Via Kickstarter zamelde hij 20.000 euro in waarmee hij zijn Berlin Boombox op de markt heeft gezet. Bekijk hieronder het uiteindelijke resultaat. Meer weten over de specs en de prijs van deze Berlin Boombox, check dan Substage.

3. Simplistisch design speaker van Iconico door Héctor Serrano

Met zijn Iconico heeft ontwerper Héctor Serrano een knap staaltje werk afgeleverd. Het apparaat is vooral handig in gebruik en middels de 3,5 mm aansluiting makkelijk aan je device te koppelen. Op het eerste gezicht niets bijzonders zou je zeggen,  toch ligt er een mooi technologisch addertje onder het gras.

Reageer op artikel:
Sunday Sound: 3 awesome audio gadgets
Sluiten