Substage
Substage 5 mei 2013

Sunday Sound: 3 awesome audio gadgets

Zondag is de dag waarop we in ons huispak blijven lopen, Studio Sport kijken, de krant lezen en rustig naar fijne platen luisteren. Vooral dit laatste waarderen wij enorm. Speciaal voor de audiofielen stelt de redactie van Substage ieder zondag drie toffe audio gadgets samen. Puur omdat het zondag is en we graag luisteren naar warme en heldere geluiden uit een goede headphone, speaker, docking station of ander geluidssysteem.

Als jij Substage.nl net zo leuk vindt als wij kun je ze hier liken:

1. Nieuwste monitor headphone van Marshall

Het iconische merk Marshall, bekend door hun gitaarversterkers, is de laatste jaren behoorlijk succesvol met hun gave en kwalitatieve headphones. De Monitor is de nieuwste en het eerste over-ear model in de Marshall Headphone collectie en voldoet aan alle eisen. Wil je meer weten over dit pracht exemplaar, bekijk dan alle features en foto’s op Substage.

2. Traktor DJ app nu ook voor de iPhone

Twee maanden geleden bracht Native Instruments de Traktor DJ app uit voor de iPad waarmee het bewerken van audio een stuk gemakkelijk wordt gemaakt. Er is nu ook een versie van deze app te downloaden voor op je iPhone vanaf de 4S. Hij behoudt de meeste van zijn functies, maar is met een prijs 4,49 dollar een stuk goedkoper dan de iPad-variant die 17,99 kost. Bekijk hier de introductievideo en ontdek hoe makkelijk je je favoriete muziek kan mixen.

3. Een verborgen boombox speciaal voor fashionable vrouwen

We vragen ons af hoeveel vrouwen deze Audio Clutch daadwerkelijk zullen meenemen naar een feestje, maar een creatief idee is het zeker! In samenwerking met Rebecca Minkoff ontwierp Stellé Audio een draagbare speaker voor vrouwen die een grote passie hebben voor zowel muziek als fashion. Ontdek hier hoe de binnenkant eruit ziet.

Reageer op artikel:
Sunday Sound: 3 awesome audio gadgets
Sluiten