Substage
Substage Home 19 mei 2013

Sunday Sound: 3 awesome audio gadgets

Zondag is de dag waarop we in ons huispak blijven lopen, Studio Sport kijken, de krant lezen en rustig naar fijne platen luisteren. Vooral dit laatste waarderen wij enorm. Speciaal voor de audiofielen stelt de redactie van Substage ieder zondag drie toffe audio gadgets samen. Puur omdat het zondag is en we graag luisteren naar warme en heldere geluiden uit een goede headphone, speaker, docking station of ander geluidssysteem.

Als jij Substage.nl net zo leuk vindt als wij kun je ze hier liken:

1. De omgebouwde retro speakers van Soundpauli

Dankzij het Duitse designbureau Soundpauli worden vintage speakers weer zo goed als nieuw. Deze retro juweeltjes zijn omgetoverd tot mobiele muzieksystemen met een hoge geluidskwaliteit. Ze werken op AA- batterijen en zijn via het meegeleverde gekleurde koord aan te sluiten op je smartphone of tablet. Bekijk hier de andere gave vintage modellen van Soundpauli.

2. De Air Cassette App verandert je iPhone in een Cassettebandje

Hoe vet is dit! Een iPhone app die je standaard muziekplayer omtovert tot een old school cassettebandje uit de jaren tachtig. Wanneer je een nummer afspeelt zie je de cassettewieltjes bewegen en als je hierop drukt skip je van het ene naar het andere nummer. Bekijk hier wat je verder allemaal met Air Cassette App kan doen

3. iBam 2 duurzame speaker gemaakt van bamboe

Mocht je het groene pad zijn opgegaan, dan is de iBam 2 misschien wel wat voor jou. Deze akoestische iPhone speaker is gemaakt van bamboe en verdubbelt het geluid op een natuurlijke manier.Bekijk hier het filmpje van de iBam 2 story voor meer informatie.

Reageer op artikel:
Sunday Sound: 3 awesome audio gadgets
Sluiten