Substage
Substage Gadgets 2 dec 2012

Sunday Sound: 3 awesome audio gadgets

Zondag is de dag waarop we in ons huispak blijven lopen, Studio Sport kijken, de krant lezen en rustig naar fijne platen luisteren. Vooral dit laatste waarderen wij enorm. Speciaal voor de audiofielen stelt de redactie van Substage ieder zondag drie toffe audio gadgets samen. Puur omdat het zondag is en we graag luisteren naar warme en heldere geluiden uit een goede headphone, speaker, docking station of ander geluidssysteem.

Als jij Substage.nl net zo leuk vindt als wij kun je ze hier liken:

Retro vinylspeler: Crosley Spinnerette

Plaatjes draaien met een oldschool-feeling is vanaf nu mogelijk met de Crosley Spinnerette. Naast het feit dat deze plaatjesdraaier een vette uitstraling heeft bezit hij ook nog eens over een aangename geluidskwaliteit. Je waant je even terug in de Amerikaanse rock ‘n roll sfeer van de vorige eeuw.

De Crosley Spinnerette heeft de klassieke uitstraling van een vinylspeler, maar beschikt over de laatste technologische snufjes. Als je hem voor het eerst ziet zal je misschien niet denken dat hij toegang biedt voor je USB-kabels zodat je hem gemakkelijk kan verbinden met je computer. Daarnaast heeft hij een ingang voor je MP3-speler of iPod. Verder is het mogelijk om je platen af te spelen op 33, 45 en 78 revolutions per minute en ben je eigenlijk klaar om een plaatje in het park te draaien. Heb je interesse? Voor slechts $150,- kun je de Crosley Spinnerette hier kopen.

Speakers X Subwoofer van keramiek door Joey Roth

Designer Joey Roth is de ontwerper van de Ceramic Speakers en bijpassende subwoofer gemaakt van kurk en porselein. Het uiterlijk van de set ‘speakers en de subwoofer’ is fantastisch, strak wit design door het gebruik van porselein, roestvrij staal en multiplex hout. Daarnaast kun je ze easy aansluiten op je oude platenspeler, maar uiteraard ook op je iPod/iPhone en laptop. Wat betreft inhoud en geluid is de sub uitgerust met een 6,5″ inch driver gecombineerd met een passieve radiator en aangedreven met een 50 Watt klasse-D versterker die verschuilt zit in de stalen basis. De Ceramic Speaker + Subwoofer is verkrijgbaar voor $1095 dollar op de website van Joey Roth. Wel erg jammer dat mooie spullen altijd zo duur zijn.

Sol Republic MFI Slim Heaphones

Als dit geen mooie koptelefoon is dan weten wij het ook niet meer. Deze Sol Republic headphone heeft een strak design en zitten, door de brede oorkussens, extra comfortabel. Ben je de zwartgelakte oorschelpen en bedrading helemaal zat, dan kun je deze vervangen voor kleuren die jij het mooist vindt. Zowel de kabels, oorschelpen als de hoofdband zijn verwisselbaar, waardoor je in staat bent je headphone helemaal te customizen. Verder beschikt deze headphone over een microfoon, afstandbediening en een zogenoemde V10 Sound Engine. Hierdoor klinken de hoge tonen / vocals extra scherp en de baslijnen lekker donker. Hier kun je de headphone voor slechts $99 kopen.

Reageer op artikel:
Sunday Sound: 3 awesome audio gadgets
Sluiten