Substage
Substage Apple 9 dec 2012

Sunday Sound: 3 awesome audio gadgets

Zondag is de dag waarop we in ons huispak blijven lopen, Studio Sport kijken, de krant lezen en rustig naar fijne platen luisteren. Vooral dit laatste waarderen wij enorm. Speciaal voor de audiofielen stelt de redactie van Substage ieder zondag drie toffe audio gadgets samen. Puur omdat het zondag is en we graag luisteren naar warme en heldere geluiden uit een goede headphone, speaker, docking station of ander geluidssysteem.

Als jij Substage.nl net zo leuk vindt als wij kun je ze hier liken:

1. IBamboo: Eco-vriendelijke bamboespeaker

Deze natuurlijke bamboespeaker is gemaakt van milieuvriendelijk en natuurlijk materiaal en heeft helemaal geen elektriciteit nodig. De IBamboo is simpelweg niets meer dan een stuk bamboe die het geluid van je Iphone 4 versterkt. Tevens heb je altijd een unieke speaker in handen, omdat geen enkel stuk bamboe gelijk is.

Volgens de ontwerper van deze vette speaker biedt de IBamboo intensief stereogeluid, omdat de sounds twee kanten worden opgestuurd. Door de holle binnenkant komen diepe geluiden heel goed tot hun recht. Dit verbluffende stukje design kost je maar 28 euro inclusief verzendkosten. Interessant?

2. De klassieke koptelefoon van Urbanears

Urbanears laat met zijn Plattan Headphones zien hoe het moet. Hij ziet er namelijk niet alleen heel tof uit, de beste sounds en bassen dreunen heerlijk door deze headphone heen.

De Urbanears Plattan headphones zijn ontworpen volgens het klassieke model en is in alle kleuren van de regenboog verkrijgbaar. Zodra je hem opzet word je verwend met de meest rijkelijke geluiden en diepe sounds. Handig is dat je de hem kan opvouwen totdat hij het formaat heeft van je vuist. Hierdoor kun je hem gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Verder beschikt hij over een extra plug-in, zodat je vrienden ook mee kunnen meegenieten van jouw muziek. Voor iets meer dan €50 kun je de oranje variant hier kopen.

3. Houten plaatenspeler van Audiowood

Deze Audiowood Turntable is met de handgemaakt door Joel Scilley. Deze meester weet hoe hij stukken hout om moet toveren tot een unieke plaatjesdraaier. Het recyclede blok hout wordt zo ineens een designeritem die we allemaal wel in onze woonkamer willen plaatsen. Hij zegt zelf: “Ik bouw dingen die goed klinken, die goed werken en de muziekbeleving verhogen met een uniek karakter.” Aangezien de turntable is voorzien met de beste technologie hebben we daar niets meer aan toe te voegen. Helaas moet je voor zulke mooie meesterwerken wel veel voor betalen. Voor 4000 euro is -ie hier te koop.

Reageer op artikel:
Sunday Sound: 3 awesome audio gadgets
Sluiten