Substage
Substage Home 16 dec 2012

Sunday Sound: 3 awesome audio gadgets

Zondag is de dag waarop we in ons huispak blijven lopen, Studio Sport kijken, de krant lezen en rustig naar fijne platen luisteren. Vooral dit laatste waarderen wij enorm. Speciaal voor de audiofielen stelt de redactie van Substage ieder zondag drie toffe audio gadgets samen. Puur omdat het zondag is en we graag luisteren naar warme en heldere geluiden uit een goede headphone, speaker, docking station of ander geluidssysteem.

Als jij Substage.nl net zo leuk vindt als wij kun je ze hier liken:

1. Boast Sound Reflector

Voortaan hoeven Ipad-gebruikers zich niet meer te ergeren aan het schrale volumegeluid van hun tablet. De Boast Soundreflector zorgt ervoor dat de maximale volume omhoog wordt getild. Lees er op hier meer over…

2. Sound System Model L van Geneva

Wie gevoel heeft voor stijl en dit graag wil combineren met een goede kwaliteit zou eens een kijkje moeten nemen naar de Sound System Model L van Geneva. Dit Britse merk presenteert een compleet multifunctioneel stereosysteem in een eenvoudige kubus. Lees meer over de features, prijs en verkooppunt op Substage.

3. Akoestische iPhone versterker

Nee, het is geen toeter, trompet of fufuzela maar een akoestische geluidsversterker voor je iPhone. Dit strakke hebbedingetje doet ons een beetje denken aan de oude grammofoons van begin twintigste eeuw. De speaker bevestig je in een handomdraai aan de onderkant van je iPhone, alsof je je telefoon aankleed met een case met daaraan bevestigt deze enorme toeter hoorn. Bekijk hier waar je dit leuke kerstcadeau kan halen.

Reageer op artikel:
Sunday Sound: 3 awesome audio gadgets
Sluiten