Substage
Substage 12 jan 2013

Sunday Sound: 3 awesome audio gadgets


Zondag is de dag waarop we in ons huispak blijven lopen, Studio Sport kijken, de krant lezen en rustig naar fijne platen luisteren. Vooral dit laatste waarderen wij enorm. Speciaal voor de audiofielen stelt de redactie van Substage ieder zondag drie toffe audio gadgets samen. Puur omdat het zondag is en we graag luisteren naar warme en heldere geluiden uit een goede headphone, speaker, docking station of ander geluidssysteem.

Als jij Substage.nl net zo leuk vindt als wij kun je ze hier liken:

1. De revolutionaire Pioneer XDJ-AERO

Pioneer presenteert de XDJ-AERO, een alles-in-één DJ setup. Met deze revolutionaire controller, mixer en mediaspeler ineen is het mogelijk om je muziek vanaf vier mobiele apparaten draadloos te streamen, in te laden en af te spelen. Verder beschikt deze pioneer over de nodige moderne features als MiDi en HID support, sound color filters en quantize/BPM sync! Nog niet overtuigd van zijn kunnen, bekijk dan de volledige walkthrough op Substage.

2. Cardboard Radio van milieubewust karton (kadotip)

Een draagbare speaker voor je iPhone of iPod die ook nog eens als FM tuner dient. De Cardboard Radio is ontworpen door Christopher McNicholl en gemaakt van milieubewust karton wat hem een vette retro uitstraling geeft. Lees hier meer over waar deze kleine krachtpatser toe in staat is.

3. Olive ONE alles-in-een Music Player

Olive ONE heeft vorige maand de eerste alles-in-een high definition muziekspeler geïntroduceerd. Deze HD music player heeft een mooi touchscreen design en helpt al je muziek, maar ook echt al je muziek, beter te organiseren en beschikt over tal van andere awesome functies. Word je gek van al die mediaspelers, dit is eentje om toch eens goed onder de loep te nemen. Bekijk hier alle vette mogelijkheden.

Reageer op artikel:
Sunday Sound: 3 awesome audio gadgets
Sluiten