Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 4 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Super Mario 3D World komt naar de Nintendo Switch

Gisteren bracht Nintendo veel nieuws over alles dat met Mario heeft te maken. Dit omdat het gamepersonage zijn 35e verjaardag vierde. En daarbij is Super Mario 3D World + Bowser’s Fury een fijne game om naar uit te kijken.

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury is een uitgebreide versie van de game die oorspronkelijk op de Wii U verscheen. Het is een titel die je de mogelijkheid geeft om een Mario-avontuur in je eentje of met maximaal vier spelers te beleven.

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury naar de Nintendo Switch

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury is de game waarmee de Nintendo Direct van gisteren van start ging. Daarbij liet het bedrijf ook gelijk weten dat er op een later moment meer bekend wordt gemaakt over de game. Het is dan ook nog wel even wachten totdat je er zelf mee los kunt gaan. De game staat op dit moment gepland voor een release van 12 februari volgend jaar. Maar nu hebben we wel de eerste trailer voor je in de aanbieding.

Super Mario 3D World is een game die in 2013 werd uitgebracht voor de Wii U en is de opvolger van Super Mario 3D Land die in 2011 verscheen op de Nintendo 3DS. Op dat platform ging het voornamelijk over de mogelijkheid om de game in 3D te spelen en op die manier beter te zien welke kanten je allemaal op kon gaan. De Wii U-versie is vooral een game die opvalt vanwege de multiplayer-mogelijkheden. Maar wees gerust: ook in je eentje is de game de moeite waard.

Uitbreiding

Bij de game krijg je dus ook Bowser’s Fury, wat waarschijnlijk nieuwe content in de vorm van levels biedt. Maar wat dat precies gaat zijn, dat is dus informatie die later bekend wordt gemaakt. Wil je meer lezen over game voor de Nintendo Switch? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Super Mario 3D World komt naar de Nintendo Switch
Sluiten