Super Mario Bros. 35 is op het einde bizar moeilijk

Sinds vorige week kun je aan de slag met Super Mario Bros. 35. Net als bij Tetris 99 is dit een game die je gratis kunt spelen zolang je een actief Nintendo Switch Online-account hebt. En net als die andere game is dit een titel die aan het einde echt bizar moeilijk wordt.

Super Mario Bros. 35 is een game waarbij je met 35 man de klassieke eerste Mario speelt. Hoe beter je het doet, hoe meer obstakels je naar je tegenstanders stuurt. Op die manier vallen er langzaam, maar zeker spelers af totdat je als enige nog in leven bent.

Super Mario Bros. 35 wordt bizar moeilijk

Maar om als enige over te blijven in Super Mario Bros. 35 heb je eigenlijk bovennatuurlijke krachten nodig. Het wordt namelijk op het einde echt bizar moeilijk en de hoeveelheid obstakels waarmee je te maken krijgt zijn eigenlijk bizar. Het is alsof de maker niet wilt dat je verder gaat komen. Ikzelf hou het nooit erg lang vol, waardoor ik momenten zoals in de onderstaande tweet nog nooit heb meegemaakt. En misschien is dat maar goed ook. Dit soort dingen spelen en proberen in leven te blijven lijkt me niet heel erg goed voor je geestelijke gezondheid.

Ja, het is allemaal Japans, waardoor we niet helemaal verstaan wat deze Super Mario Bros. 35-speler precies roept, maar je voelt zijn pijn. En het is tegelijkertijd indrukwekkend hoe lang de beste man het volhoudt zonder zijn controller weg te gooien. Uiteindelijk lukt het hem niet om als winnaar uit de strijd te komen, maar je kunt wel zeggen dat hij gestorven is in het harnas.

Aan het begin wel leuk

Het is dus eigenlijk niet te doen wanneer je in Super Mario Bros. 35 het moet opnemen tegen een goede tegenstander. Maar wanneer je de game gewoon speelt en bij de eerste vijftien zit, dan haal je er eigenlijk al voldoening uit. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Super Mario Bros. 35 is op het einde bizar moeilijk
Sluiten