Super Mario Bros nostalgie op AliExpress: de 5 coolste items voor in je huis

Super Mario Bros is in een woord gevat ‘nostalgie’. Er zijn maar weinig mensen die de iconische figuurtjes niet herkennen, of die de games niet in ieder geval een keer hebben gespeeld. Voor wie nog lang niet is uitgespeeld en is uitgekeken op Mario, Luigi en zijn bros, hebben wij een aantal toffe Super Mario Bros items gevonden op AliExpress om je huis mee op te leuken. .

Super Marios Bros posters hipsterstijl

Super Mario is iconisch en direct herkenbaar voor iedereen die een jeugd heeft gehad. Sommige mensen zijn echter hun jeugd ontgroeid, maar zijn hun liefde voor Super Mario stiekem niet ontgroeid. Voor hen zijn er posters die volledig in ieder interieur van een hipster passen.

Super Mario poster
Super Mario Bros hipsterposters (Bron: AliExpress)

6,63 Euro

Kunstige posters

Heb je niet toegegeven aan de hipstertrend, maar vind je het ook wat te ver gaan om open en bloot voor je Super Mario Bros-liefde uit te komen? Misschien is zijn deze posters dan een goede tussenweg. Van Gogh meets Super Mario Bros. Waarom ook niet? We denken wel dat de bekende kunstenaar zich bij het zien van deze posters omdraait in zijn graf om ook zijn rechter oor af te snijden.

Mario poster
Super Mario Bros kunstige posters (Bron: AliExpress)

11,04 Euro

Mario Bros muurstickers

Wie een paar posters aan de muur niet overtuigend genoeg vindt, kan er ook voor kiezen om all-in te gaan met deze Mario muurstickers. Ze zijn verkrijgbaar voor verschillende afmetingen en in verschillende designs. De muurstickers zullen niet misstaan in een kinderkamer, maar het kunnen ook tof staan boven je IKEA-bank.

Mario Bros wallpaper
Mario Bros muursticker (Bron: AliExpress)

4,36 Euro

Mini Super Mario magneten

Oké, de bovenstaande opties gingen misschien van kwaad tot erger. Laten we even een stapje terug doen. Want in sommige gevallen is less echt more. Deze Super Mario koelkastmagneten zijn een leuk detail in je interieur. Je kunt ze zo plaatsen als je zelf wilt en daarmee je eigen game uitspelen.

Super Mario Bros
Super Mario Bros magneten (Bron: AliExpress)

11,46 Euro

Super Mario p(l)antoffels

Nu je complete huis is behangen en beplakt met Super Mario, ontbreekt er alleen nog iets aan je eigen outfit. Nee, we zullen geen compleet Luigi pak aan je voorstellen. Maar slof lekker low key door de woonkamer met deze p(l)antoffels. Je kunt ze gewoon ergens in de kamer in de houder laten staan als geinige decoratie.

pantoffels
Super Mario p(l)antoffels (Bron: AliExpress)

17,29 Euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:
Super Mario Bros nostalgie op AliExpress: de 5 coolste items voor in je huis
Sluiten