Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 25 apr 2019

Super Mario Maker 2 komt eind juni uit

De Nintendo Switch is lekker op stoom. Om de zoveel tijd krijgen we er toffe nieuwe titels bij en er is bovendien ook veel om naar uit te kijken. In Super Mario Maker 2 krijg je de mogelijkheid om je eigen levels te maken en die met de wereld te delen. Wanneer je niet zo creatief bent, dan kun je dus de beste levels downloaden die andere gamers hebben gemaakt. De game werd een paar maanden geleden aangekondigd, maar komt eigenlijk al erg snel uit.

Super Mario Maker 2 komt in juni

Want vanaf 28 juni kun je al met de game aan de slag. Het is het vervolg van de titel die op de Wii U verscheen. In plaats van die game over te zetten naar de Nintendo Switch besloot Nintendo om met een vervolg te komen in de vorm van Super Mario Maker 2. Hoewel de mogelijkheden uitgebreider zijn en je de keuze hebt uit meer thema’s, moet het de basis zijn van de game die de game moet dragen.

Super Mario Maker 2

Het grote voordeel van Super Mario Maker 2 ten op zichte van het origineel is het feit dat de game nu op de Nintendo Switch beschikbaar is. Daarmee kun je dus altijd en overal je levels maken en delen met de rest van de wereld. Mocht je vlak na de release op vakantie gaan, dan kun je er voor kiezen om een aantal levels te downloaden en die dan proberen te voltooien in de auto of in het vliegtuig. De game komt uiteraard exclusief uit op de Nintendo Switch. Dus ideaal om creatief aan de slag te gaan of te zien wat andere gamers precies maken.

Wil je meer lezen over alles dat te maken heeft met gaming en de Nintendo Switch? Bezoek dan hier onze overzichtspagina met alle nieuwtjes en reviews op het gebied van gaming.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Super Mario Maker 2 komt eind juni uit
Sluiten