Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 24 okt 2018

Altijd warme voeten dankzij deze Super Mario Piranha Plant-sloffen

De koude maanden staan voor de boeg. Dat betekent de verwarming weer aan, warme chocomel op de bank en lekkere warme sloffe aan je voeten terwijl je uren naar Netflix kijkt of je favoriete game speelt. Mocht je op zoek zijn naar nieuwe sloffen en een voorliefde voor games hebben, dan zijn deze Piranha Plant-sloffen zeker een cadeautip. Ze komen rechtstreeks uit de wereld van Super Mario naar je voeten.

De Super Mario Piranha Plant-sloffen

Het enige nadeel van deze Piranha Plant-sloffen? Ze zijn nog niet beschikbaar. Ze komen pas in december uit en het lijkt er op dat ze in eerste instantie alleen maar in Japan te koop zijn. En dat is doodzonde, want ze zijn echt superleuk.

Super Mario Piranha Plant-sloffen

De Piranha-sloffen zijn groen met bij je tenen een koop van rood met witte stippen, waardoor het lekker knalt als je er thuis mee rondsloft. Maar misschien zijn ze nog leuker om niet aan te hebben en gewoon in de hoek hebben staan. Ze worden namelijk geleverd met een typische Super Mario-warppipe. Als je de sloffen dan tegen elkaar aan zet en in de warppipe stopt, lijkt het echt net een Piranha Plant zoals je die in de game tegenkomt.

Super Mario Piranha Plant-sloffen

De sloffen worden op de markt gebracht door Nintendo Sales en komen dus in eerste instantie in Japan uit. Het is nog niet bekend wanneer ze precies in december verschijnen en hoeveel de sloffen gaan kosten. Ook weten we nog niks over een eventuele release in het Westen. Daardoor is de kans groot dat je ze straks enkel via een omweg en via woekerprijzen op eBay kunt aanschaffen.

Maar dat gezegd hebbende, als een echte Super Mario-fan zijn dit wel dingen waar je hart sneller van gaat kloppen en waarbij je elke ochtend bij het uitstappen van je bed gelijk vrolijk wordt van warme voeten een vrolijke kleurtjes. Meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Altijd warme voeten dankzij deze Super Mario Piranha Plant-sloffen
Sluiten