Noah Korevaar
Noah Korevaar Gadgets 4 jul 2018

Nintendo lanceert fantastische Super Mario reiscollectie

De zomervakantie nadert rap. Lekker aan het strand liggen met een goed boek, of dobberen in het zwembad. Last-minute koop je snel nog wat accessoires in je lokale toko. Nintendo bewijst op een ontzettend toffe manier dat het ook anders kan.

Super Mario Travel Collectie

Maak kennis met de Super Mario Travel collectie van Nintendo. Deze serie bestaat uit maar liefst zestien stijlvolle items die goed van pas komen op reis. De accessoires zijn stuk voor stuk op kleurrijke wijze gebaseerd op iconische personages en elementen uit de games.

Super Mario Travel Nintendo Zomer

Luigi, Koopa Troopa, Toad, Goomba en natuurlijk Mario zelf komen allemaal voorbij. Van een Yoshi oogmasker tot een riem voor je koffer: de echte fan kan deze zomer helemaal los gaan.

Komende zomer zullen ze in de Japanse winkels liggen. Hopelijk maken ze ook de oversteek naar Europa, want deze collectie mag natuurlijk niet in de verzameling van de echte gamer ontbreken.

Super Mario Travel Nintendo Zomer Super Mario Travel Nintendo Zomer Super Mario Travel Nintendo Zomer Super Mario Travel Nintendo Zomer Super Mario Travel Nintendo Zomer

Check vooral even Nintendo Soup voor meer productfoto’s en de (Japanse) prijzen. Lucky Japanners!

Over de zomer gesproken: in dit artikel hebben we onmisbare apps voor je smartphone op een rijtje gezet, die op vakantie zeker van pas gaan komen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Nintendo lanceert fantastische Super Mario reiscollectie
Sluiten