Super Mario Run ook voor Android te downloaden

Super Mario Run is er eindelijk voor Android. De game is vanaf vandaag te downloaden! De succesvolle Nintendo game is voor iOS-gebruikers al een aantal maanden te spelen.

Dit artikel is onderdeel van onze WANT to Play-rubriek die wij samen met de TonTon Club zijn gestart.

Super Mario Run voor Android

Super Mario Run voor Android is een update van de iOS-variant. Andere karakters waarmee je kunt rennen zijn toegevoegd. Ook zijn er meer werelden te ontdekken vóórdat er wordt gevraagd om de tien euro te betalen voor het unlocken van de andere werelden. Deze nieuwe versie verschijnt ook als gratis update voor iOS.

Of de Android-versie net zo’n succes wordt als de iOS versie moet nog maar blijken. Op Twitter zijn de meningen verdeeld. Veel Android gebruikers vinden dat ze te lang moesten wachten en dat de hype inmiddels wel voorbij is. Check dan ook onze review van Super Mario Run voor iOS en oordeel zelf. Voor Android download je de game hier. Met deze Super Mario Run tips en tricks word je overigens de koning van de game. Wellicht heb je er iets aan…

2017 officieel hét jaar van Nintendo

We gunden het ze al van harte en nu durven we het te zeggen: Nintendo maakt dit jaar grote sprongen. We wisten al dat Super Mario Run voor iOS een succes was. En daar is de Nintendo Switch aan toegevoegd.

The Wall Street Journal heeft vernomen dat de Nintendo Switch in productie-aantallen gaat verdubbelen. Vanaf 1 april worden er 16 miljoen Switch consoles geproduceerd, in plaats van de geplande 8 miljoen. Dit nieuws komt echter niet als verrassing aangezien de Nintendo Switch de best verkochte Nintendo console in Amerika en Europa ooit is. Keep it up Nintendo!

Reageer op artikel:
Super Mario Run ook voor Android te downloaden
Sluiten