Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 14 jan 2020

De Super Nintendo World trailer is mogelijk het zaligste wat je ziet vandaag

Over zes maanden wordt in de Japanse stad Osaka in het Universal Studios-pretpark een speciaal nieuw gedeelte onthuld. Het gaat om Super Nintendo World, een gedeelte dat volledig in het teken staat van Nintendo. En daarvan heeft Nintendo nu een vrolijke trailer gelanceerd.

In de trailer zie je niet daadwerkelijk hoe het park er uit ziet, maar geeft het je wel een idee wat je kunt verwachten van het speciale park. En daarbij lijkt het er op dat je je smartphone mee moet nemen.

Super Nintendo World komt er aan

De video is vooral een feest voor het oog en de kans is groot dat je er gelijk heel erg vrolijk van wordt. We zien verschillende elementen uit het park wel terug. Zo wisten we al dat er bij de opening twee speciale attracties zijn. Eentje draait om Mario Kart, terwijl de andere draait om de avonturen van Yoshi. In de onderstaande trailer zie je wat je zoal kunt verwachten.

Naast de nieuwe trailer van het park hield Nintendo ook een persconferentie waarin werd gezegd dat het park over zo’n zes maanden moet worden geopend, net voor de Olympische Spelen in Tokio. Dan wil je met de hete zomer echter niet in Japan zijn, maar als jij in oktober of november een trip hebt gepland, dan is dit een mooier verrijking voor de reis. Naast de trailer werd ook bekend dat bezoekers gebruik kunnen maken van een polsbandje genaamd de Power Up Bands. Deze kunnen gekoppeld worden aan je smartphone en via een speciale app kun je dan terwijl je rondloopt over het terrein muntjes verzamelen en gevechten met verschillende bazen aangaan. Op die manier is er ook genoeg te doen wanneer je in een wachtrij staat. En als er één ding is waar Japanners dol op zijn, dan is het wel plaatsnemen in een rij en wachten.

Buiten Super Nintendo World is Universal Japan sowieso het aanraden waard, dus op deze manier heb je net wat extra avonturen te beleven. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
De Super Nintendo World trailer is mogelijk het zaligste wat je ziet vandaag
Sluiten