Nieuwe beelden van Super Nintendo World-pretpark duiken op

In Japan heb je in de buurt van Osaka het pretpark Universal Studios Japan. Daar wordt momenteel hard gebouwd aan een Super Nintendo World-gebied, waar nu nieuwe foto’s van zijn opgedoken.

De plannen voor Super Nintendo World zijn al reeds bekend en er zijn ook al schetsen en conceptbeelden verschenen. Maar nu zien we dankzij een Twitter-gebruiker hoe de constructie verloopt.

Super Nintendo World in aanbouw

Het gaat om een zogenaamde fanaccount van het park, dat wel vaker foto’s maakt. Deze keer dus voornamelijk beelden van het Super Nintendo World-gedeelte dat nog in aanbouw is. Daarop zien we voornamelijk de grote toren welke over het complete park uitkijkt. Dit gaat waarschijnlijk onderdeel zijn van de Yoshi’s Adventure-rit dat als één van de beschikbare attracties is aangekondigd.

Uiteindelijk moeten er met de opening van dit gedeelte van het park twee verschillende attracties zijn. Wat de tweede gaat zijn, dat is nog niet bekend, maar volgens de geruchten gaat het iets te maken hebben met Mario Kart dat plaats vindt in het kasteel van Bowser. Een opening voor het park is nog niet gegeven, maar het moet ergens in de lente van 2020 gaan gebeuren. In elk geval ruim voor de Olympische Spelen in Tokio.

En na die opening zijn er overigens nog andere plannen. In 2021 moet er bijvoorbeeld een tweede Nintendo-gebied worden geopend, welke in de stijl van Donkey Kong wordt gemaakt. Ook zijn er plannen dat de invloeden van Nintendo en Mario in de andere parken van Universal Studios gaan komen. Naast het park in Osaka heb je ook pretparken van het bedrijf in Orlando en Hollywood in de Verenigde Staten en nog één in Singapore. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Nieuwe beelden van Super Nintendo World-pretpark duiken op
Sluiten